JOULUKUUSSA

IMG_4733

Joulukuussa aion...

...alkaa toden teolla fiilistelemään joulua. Oon jo useampana aamuna herkutellut riisipuurolla ja kuunnellut joululauluja (Sian ja Leona Lewisin joululevyt ovat mun lemppareita!). Tänä viikonloppuna ajattelin kaivaa viimeisetkin joulukoristeet varastosta ja koristella kotini joulukuntoon.

...osallistua Joulupuu-keräykseen. Viime vuonna havahduin keräykseen liian myöhään, mutta tänä vuonna oon jo ryhtynyt tuumasta toimeen ja hankkinut pari pakettia keräykseen lahjoitettavaksi. Tänään käyn viemässä ne kuusen alle. Tämä on todellinen hyvän mielen tempaus!

...suunnata äitini kanssa perinteiselle joulufiilistelyreissulle Helsinkiin. Reissua oli suunniteltu tämän viikon sunnuntaille, mutta voi olla, että sitä täytyy siirtää kehnojen kelien takia. Tuomaan markkinoille on kuitenkin tänä vuonna päästävä! Samalla ajattelimme tehdä muutamia jouluostoksia ja ihastella jouluvaloilla koristeltua kaupunkia.

...käydä kampaajalla freesaamassa hiuslookiani. Tällä(kään) kertaa en kuitenkaan ajatellut tehdä radikaaleja muutoksia hiustyyliini, joten agendalla on ainoastaan tyvikasvun värjääminen ja latvojen siistiminen.

IMG_4736

...rehkiä viimeiset kouluhommat kasaan. Viimeinen tenttini on jouluun 17. päivä ja sen jälkeen yritän unohtaa kouluhommat kokonaan pariksi viikoksi. Pieni paussi tekee varmasti hyvää!

...siivota kotini joulukuntoon. Oon itse asiassa jo aloittanut suursiivousprojektin käymällä vaatekaappini läpi. Seuraavaksi vuorossa olisi astiakaapit, jotka tursuavat erilaisia kippoja ja kuppoja. Suursiivouksen tavoitteena on karsia ylimääräistä tavaraa ja jättää kaappeihin ainoastaan aktiivisessa käytössä olevat ja iloa tuottavat jutut.

...katsoa joululeffoja kyllästymiseen asti. The Holiday on ikisuosikkini ja sen ajattelin katsoa jo tänä viikonloppuna. Osaatteko suositella muita hyviä joululeffoja?

...kietoutua muhkeisiin neuleisiin. Tänä vuonna lemppareitani ovat pörröiset mohairneuleet, jotka toimivat hyvin niin farkkujen kuin hameidenkin kaverina. Lempiyhdistelmäni tällä hetkellä on ylisuuri mohairneule yhdistettynä nahkahameeseen ja maihareihin.

IMG_4731

...leipoa gluteenittomia joulutorttuja. Aiemmat leipomisyritykseni eivät ole onnistuneet erityisen hyvin. Toivotaan, että tänä vuonna saisin edes yhden pellillisen edustuskelpoisia torttuja kasaan!

...suunnata katseen pikku hiljaa ensi vuoteen. Totta puhuen odotan vuodenvaihdetta jo malttamattomana, sillä ensi vuodelle on paljon kivoja juttuja suunnitelmissa. Oon täysin valmis kääntämään uuden sivun elämässäni – new year, new me, vai miten se meni?! :-D

Mitä suunnitelmia teillä on tulevalle kuukaudelle?

Ei kommentteja