TÄMÄN HETKEN AAKKOSET

IMG_5386

Arki. Hyvän arjen rakentaminen on mulle tosi tärkeää. Arjen täytyy olla tasapainossa, jotta voi olla onnellinen. Oon viimeisen vuoden aikana myös tietoisesti harjoitellut pienistä, arkisista asioista nauttimista, mikä tuo iloa jokaiseen, ihan tavalliseenkin päivään.

Blogi. Tästä blogista on jo nyt tullut mulle todella tärkeä harrastus. Blogi pyörii mielessä päivittäin ja oon koko ajan innoissani kehittelemässä uusia ideoita, kuvaamassa ja kirjoittamassa postauksia. Viime aikoina blogi on kärsinyt kiireestä muilla elämän osa-alueilla, mutta toivon, että pääsen taas kesän aikana kunnolla vauhtiin. Postausideoita on ainakin puhelimen muistissa kymmenittäin.

Celsius. Lämpöasteet ovat kohonneet välillä jo hellelukemiin, jee! En välitä kylmistä ilmoista, joten oon iloinen, että voin viimein kaivautua kotikolostani esiin ihmisten ilmoille. Koko Turku herää aina henkiin kesäisin!

D-vitamiini. Vitamiinivarastot täytyy ladata taas täyteen auringosta kesän aikana. Oon nimittäin maailman huonoin pillereiden popsija ja talvisin vitamiinit unohtuvat liiankin helposti. Onko jollain vinkkejä vitamiinien yms. muistamiseen?

Elämykset. Toivon, että mun kesä on täynnä toinen toistaan upeampia elämyksiä. Tämä kesä tulee sisältämään ainakin festareita, mökkeilyä, kotimaanmatkailua ja ehkä pyrähdyksen ulkomaillakin.

Festarit. Kuten edellisessä kohdassa jo mainitsinkin, mun kesään kuuluu festarit ja tänä kesänä aion suunnata ainakin Ruissiin ja Flow-festareille. Festareilla parasta on ystävät, hyvä musiikki, hyvä ruoka ja mieletön tunnelma – ai että, en malttaisi odottaa!

Grilliruoka. Grilliruuasta oon päässyt nauttimaan jo kerran tänä keväänä. Mun lempiherkkua kesäisin ovat grillatut kasvisnyytit, täytetyt herkkusienet ja raikas fetasalaatti. Täytyy myöntää, että nyt tuli vesi kielelle.

Haaveilu. Rakastan haaveilua. Haaveilen oikeastaan joka päivä pienistä ja vähän isommistakin jutuista. Oon joskus kirjoittanut blogiinkin enemmän unelmista ja unelmoimisesta – kirjoitukseni löytyy täältä.

IMG_5383

Iho. Ihoni on aiheuttanut mulle viime aikoina päänvaivaa, sillä oon kärsinyt hormonien aiheuttamista näpyistä koko kevään. Ennen mulle ilmaantui yksittäisiä finnejä silloin tällöin, mutta nyt tuntuu, että naama kukkii koko ajan. Toivottavasti tilanne normalisoituisi pian, sillä näpyt ovat harmittaneet mua yllättävän paljon.

Juhannus. Juhannussuunnitelmani ovat vielä ihan auki. Tiedän sen, että tuun viettämään juhannusta rakkaiden ystävieni kanssa ja toivottavasti mökkimaisemissa, mutta tarkempaa suunnitelmaa meillä ei vielä ole. Saa nähdä, mihin tämän vuoden juhannus meidät vie.

Kesäloma. Tällä hetkellä oon puoliksi kesälomalla. Koulu on nimittäin tältä lukuvuodelta paketissa ja kesällä saan keskittyä täysin työntekoon. Kokonaan lomalle en pääse koko kesänä, mutta onneksi pääsen töiden ohella nauttimaan Suomen kesästä aina iltaisin ja viikonloppuisin.

Lemmikki. Eli rakas kanimme Viivi. <3 Tulevaisuudessa haaveilen myös omasta koirasta, kuten oon aiemminkin täällä kertonut. Eläimet ovat mulle tosi tärkeitä, enkä voisi kuvitella elämää ilman lemmikkiä. Tällä hetkellä nään kaniamme harmillisen harvoin, sillä hän viettää leppoisia eläkepäiviään vanhempieni luona.

Matkustelu. Oon ottanut tämän vuoden tavoitteeksi, että vähennän shoppailua ja muuta turhaa tuhlaamista ja säästän kaikki ylimääräiset pennoseni matkusteluun. Maailmassa on niin paljon nähtävää ja oon ehtinyt reissaamaan vasta Euroopassa. Seuraavaksi haluan päästä tutkimaan muita maanosia.

Netflix. Oon kertonut aikaisemminkin, että oon aikamoinen sarjojen suurkuluttaja. Tälläkin hetkellä mulla on useampi sarja seurattavana ja odotan innolla viikoittain uusia jaksoja. Mun sarjavinkkejä voit muuten kurkata täältä ja täältä.

IMG_5385

Oma koti. Mun koti on mulle tärkein paikka maailmassa. Kotona voin rauhoittua ja olla ihan oma itseni. Se on täynnä mulle tärkeitä juttuja ja on sisustettu mun tyylisesti. Koti on yksinkertaisesti paras!

Perhe. Perhe on mulle todella tärkeä. Pidämme yhteyttä päivittäin, mistä oon ihan mielettömän kiitollinen. Oon onnekas, että mulla on niin kannustava tukiverkko ympärillä.

Quotet. Rakastan erilaisia lainauksia, vaikka ne ovatkin usein mielettömän korneja. Loppujen lopuksi monissa quoteissa on tärkeä sanoma.

Rentoutuminen. Kesällä mun suurin tavoitteeni on töiden ohella rentoutua ja ladata akkuja seuraavaa kouluvuotta varten. Rentoutuminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja oon onnistunut jo toukokuun aikana pääsemään eroon ylimääräisestä stressistä. Olo on tällä hetkellä ihanan kevyt!

Siivoaminen. Tykkään siivoamisesta ja järjestelystä. Mulle on tärkeää, että kotini on siisti ja kaappini järjestyksessä. Tiskaamista tosin inhoan ja sen vuoksi tiskivuoreni kasvavatkin välillä hävettävän suuriksi.

Tanssi. Tanssi oli pitkään rakas harrastukseni ja viime aikoina oon haaveillut palaavani takaisin tanssin pariin. Nuorempana harrastin tanssia kilparyhmässä aktiivisesti, mutta nyt elämäntilanteeseeni sopisi esimerkiksi yksi tanssitunti viikossa.

Ulkoilu. Saan ulkoilusta ihan mielettömästi energiaa ja näin kesällä tekisi mieli hengailla koko ajan ulkona. Oon jo nyt viettänyt paljon aikaa lähipuistoissa ystävieni kanssa hengaillen, mutta tavoitteeni on nauttia kesästä ulkona mahdollisimman paljon.

IMG_5390

Valokuvaus. Blogini myötä oon päässyt harjoittelemaan myös valokuvaamista. Tykkään valokuvaamisesta paljon, vaikka oonkin vielä ihan aloittelija. Tärkeintä on kuitenkin päästä alkuun ja harjoitella rohkeasti, joten oon onnellinen, että valokuvat ovat niin suuri osa blogiani.

Whatsapp. Whatsappia tulee käytettyä sovelluksista eniten joka päivä. Whatsapp aiheuttaa välillä päänvaivaakin, kun ryhmächatit raikaa liiaksikin. Sen takia oon pyrkinyt mykistämään keskustelut aina välillä, ettei puhelin kädessä tule roikuttua ihan koko ajan.

Xx. The xx on yksi mun lempibändeistä, jonka näin pitkän odotuksen jälkeen livenä viime kesänä. Mun lempibiisejä bändiltä ovat muun muassa Islands, Angels, A Violent Noise ja Performance.

Ystävät. Ystävät ovat mulle todella tärkeitä, joten en olisi voinut kuvitella tekeväni tätä listausta mainitsematta rakkaita ystäviäni.

Zzz. Rakastan nukkumista, joten z:n kohdalle ei voi laittaa mitään muuta. Tarvitsen joka yö vähintään seitsemän tunnin unet, jotta en ole ihan muumiona liikenteessä. Mieluiten nukun kuitenkin yhdeksän tuntia.

Åbo. Rakas kotikaupunkini.

Äiti. Kirjoituksistani on jo varmasti aiemminkin välittynyt, että oon todella läheinen äitini kanssa. Olemme yhteyksissä päivittäin ja vietämme paljon aikaa yhdessä. Äiti on paras!

Ötökät. Ötököistä en tykkää lainkaan, mutta niitä joutuu valitettavasti näin kesällä sietämään. Perhoset ja leppäkertut vielä menettelevät, mutta hämähäkkejä en voi sietää, hyh!

Ei kommentteja