KOTONA OLLAAN

IMG_5254

Täällä ollaan taas! Reissussa oli ihanaa, mutta on ihana olla taas kotonakin. En ehtinytkään kirjoitella reissusta tänne blogin puolelle mitään, mutta Instagramia päivittelin senkin edestä. Päivät kuluivat aamusta iltaan kaupunkia kierrellessä, joten en ehtinyt koneen ääreen kunnolla kertaakaan – enkä toisaalta haluakaan reissussa tuhlata aikaa ruudun tuijotteluun. Napsin kuitenkin satoja kuvia, joten lukuisia Amsterdam-juttuja tulossa tänne bloginkin puolelle.

thumb_IMG_5264_1024-side

Aloitetaan lauantain asulla, josta tykkäsin erityisen paljon. Päälle eksyi ensimmäistä kertaa tänä kesänä lyhyempi hame ja kalman kalpeista jaloistani huolimatta kuljin iloisena helmat hulmuten. Kuvassa näkyvä olkihattu on myös ehdoton tämän hetken lempparini – se sopii täydellisesti kesään. Asu oli oikein sopiva Amsterdamin helteeseen, kun farkkutakin sai heitettyä kangaskassin pohjalle auringon noustua lämmittämään. Mitä te tykkäätte asusta?

Fun fact: Nämä kuvat napsittiin hetken mielijohteesta metroasemalla, kun odottelimme metroa kymmenisen minuuttia. Kuvista tuli yllättävän kivoja, joten päätin julkaista ne täällä bloginkin puolella. Joskus näinkin päin – yleensä nimittäin kuvia joutuu napsimaan muutaman enemmän, haha. :-D

IMG_5256

Farkkutakki Weekday // t-paita Levi's // hame Vero Moda // olkihattu H&M // laukku 3.1. Phillip Lim // tennarit Adidas

Kuten sanottu, reissutunnelmista on nyt kotiuduttu ja arkeen palattu. Ihanat helteet onneksi pehmensivät kotiinpaluuta. Tänään en ole päässyt helteistä nauttimaan, sillä suuntasin suoraan töistä kotiin purkamaan matkalaukkua (matkatavarat tosin edelleen keskellä lattiaa, kröhöm) ja nukkumaan univelkoja pois. Katsoin myös Selviytyjien finaalin, vaikka harmikseni bongasinkin voittajan jo eilen somen kautta. Nyt taidan ottaa itseäni niskasta kiinni, laittaa podcastin taustalle pyörimään ja laittaa kämpän kuntoon. Palaillaan asiaan reissukuvien kera myöhemmin tällä viikolla!

Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja