MAALISKUU PUHELINKUVINA

Ryhdistäydyin maaliskuun aikana puhelinkuvien räpsimisessä ja nyt olisikin aika jakaa kuukauden puhelinotokset. Otoksia on jaettu huomattavasti enemmän mun Instagram-tarinani (@nettaeveliina) puolella, mutta muutamat otokset muistin tallentaa myös puhelimen kuva-arkistoihin. Huhtikuun tavoitteeni onkin kerätä entistä enemmän arkisia hetkiä myös puhelimen muistiin! Rennosti räpsittyjen puhelinkuvien välityksellä saa nimittäin kaikista todenmukaisimman kuvan mun arjesta ja puhelinkuvat tuovat mun mielestä kivaa vaihtelua tänne bloginkin puolelle.

save-new 17-side

Maaliskuu alkoi keväisissä merkeissä. Tämä kuva on napattu, kun kävin tekemässä tenttiviikon viimeisen tentin maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina. // Maaliskuun aikana koukutuin täällä bloginkin puolella jaettuun tyrnismoothieen, nam!

save-new 10-side

Maaliskuussa suuntasimme äitini kanssa pariinkin otteeseen ulkoilemaan aurinkoiseen Naantaliin. Ai että, miten rakastankaan Naantalia. Oli ihanaa käppäillä jään päällä, kun aurinko paistoi ja kirpeä pakkanen kipristeli poskia.

IMG_2078-side

Näitä maisemia olisi voinut ihailla ikuisuuden. Suomen luonto on vertaansa vailla ja on ihana päästä viikoittain luontoon samoilemaan. Kuten kuvistakin voi huomata, oon ulkoillut maaliskuussa todella paljon – saan luonnosta ihan mielettömästi energiaa.

save-new 3-side

Naantalissa napsitut otokset jatkuvat... Poikkesimme myös syömässä Hasta La Pastassa pitkästä aikaa. Oonkin joskus vinkannut ravintolasta täällä blogin puolella ja voin edelleen suositella paikan pastoja, jotka saa tilattua myös gluteenittomana!

save-new 16-side

Mun rakkaus pastellinsävyisiä kivitaloja kohtaan ei ole varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta, haha. :-D Itäinen keskusta on täynnä ihania vanhoja kivitaloja. // Isi yllätti ja toi naistenpäivänä kauniin tulppaanikimpun.

save-new 15-side

En kerennyt itse kertaakaan Aurajoen jäälle tallustelemaan ja enää en heikkojen jäiden vuoksi uskalla sinne lähteäkään. Ehkä ensi vuonna... // Kotikin on valmiina kevääseen... Lisää kotikuvia löytyy täältä.

save-new 18-side

Kännykän kuva-arkistot ovat täyttyneet kuvista auringossa paistattelevista kivitaloista – ihana kevät! // Maaliskuussa oon viettänyt monia laiskoja aamuja ja syönyt aamupalan sängyssä. Viikonloput on ihana aloittaa rennosti sängyssä hengaillen, kun ei ole kiire minnekään!

save-new 2 kopio-side

Tämä kuva on napattu viime viikolla, kun suuntasimme siskoni kanssa mummoni luo pitämään hänelle iPad-koulutusta. Mummoni hankki oman iPadin, joten autoimme häntä pääsemään sen kanssa alkuun. Koulutus sujui hienosti, oon niin ylpeä rakkaasta mummostani! // Tämä oikeanpuoleinen kuva on napattu vajaa parisen viikkoa aikaisemmin kuin vasemmanpuoleinen kuva. Kuvia vertaillessa huomaa selvästi, kuinka nopeasti kevät on saapunut – lumimaisema on vaihtunut aurinkoon ja kuivaan asfalttiin, ai että!

save-new 11-side

Maaliskuussa kävin parikin kertaa fiilistelemässä live-musaa. Kuun alussa kävimme kaverini kanssa katsomassa Iisan keikan ja pitkäperjantaina fiilistelimme siskoni kanssa Kauriinmetsästäjiä. Molemmat keikat olivat hyviä! Täytyisi ehdottomasti käydä keikoilla useamminkin, sillä yleensä mun keikkakokemukseni rajoittuvat kesän festaririentoihin. // Oon ihaillut mielettömiä auringonlaskuja harva se päivä – pinkiksi värjäytyvä taivas on niin kaunis näky.

save-new 5-side

Pääsiäisen kunniaksi kävimme taas äitini kanssa ulkoilemassa – tällä kertaa Katariinanlaakson luontopolulla. Uskaltauduin lähtemään matkaan lenkkareissa, sillä kevättä oli jo kunnolla ilmassa. Oli niin rentouttavaa samoilla luonnon helmassa ja kuunnella lintujen laulua.

save-new-side

Kävin nappaamassa pääsiäisen kunniaksi kunnon kukkakimpun, joka koristaa edelleen makkarinurkkaustani yöpöydän päällä. Harmi vaan, että mua ei ole siunattu viherpeukalolla ja leikkokukat kuolevat mun hoivassa alle aikayksikön. Toivotaan, että tästä kimpusta saan kuitenkin nauttia vielä pitkään!

Millaisissa tunnelmissa teidän maaliskuu sujui?

2 kommenttia

  1. Kyllä jo maaliskuun kuvissa vilkkuu lupaus keväästä. Ainakin tuon aurinkoisen tyrnismoothien muodossa, sitä on kyllä pakko kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tosin tällä hetkellä ulkona on aika luminen maisema... Toivotaan, että kevät saapuu kunnolla pian! Ja suosittelen ehdottomasti testaamaan tyrnismoothieta, se on ihanan raikas! :)

      Poista