IHANA KAHVILAVINKKI HELSINKIIN: KAHVILA BLOSSOM

IMG_3841

Täällä blogin puolella on varmaan tullut esille, että oon aikamoinen aamupalafriikki. Rakastan erilaisia smoothiebowleja, tuorepuuroja, leipiä ja muita aamupalaherkkuja. Oon jo pitkään halunnut testata Helsingissä eri kahviloita ja viimeisimmällä reissullamme päädyimme aamupalalle niistä yhteen, Kahvila Blossomiin.

IMG_3852

Olin ihaillut Kahvila Blossomin herkkuja Instagramissa jo aikaisemmin, joten suuntasimme kahvilaan aamutuimaan vesi kielellä herkuttelemaan. Valitsimme ystäväni kanssa aamiaissetit, jotka kustansivat muistaakseni ainoastaan 15 euroa henkilöltä. Settiin kuului kauraleipää hernepestolla, ihana smoothiebowl, mehu ja kahvi tai tee. Oltiin ystäväni kanssa molemmat erittäin tyytyväisiä aamiassetteihimme. Tykkäsin etenkin raikkaasta smoothiebowlista, jonka maut ilmeisesti elävät sesongin mukaan. Saisinpa tuollaisen setin eteeni just nyt!

IMG_3856

Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan Kahvila Blossomissa, jos all day breakfast tai kahvittelu houkuttaa. Kahvilan listoilla oli paljon muitakin herkkuja, kuten herkullisen näköisiä vohveleita. Kahvila sijaitsee Punavuoressa Agricolan kirkon tiloissa omana, kirkosta erillisenä yrityksenään. Kahvila oli todella viihtyisä ja ulkona oli pieni terassikin. Pakko suunnata herkuttelemaan taas seuraavalla Helsingin reissulla.

IMG_3843
IMG_3867

Kahvila Blossom

Tehtaankatu 23 / Sepänkatu 4
Helsinki

ke-la 10-16

Ei kommentteja