MITÄ MULLE KUULUU – IHAN OIKEASTI

IMG_2270

Mitä mulle kuuluu? Totta puhuen oon paahtanut viimeisen kuukauden niin lujaa eteenpäin, että en ole edes itse ehtinyt pysähtyä miettimään vastausta tuohon kysymykseen. Tällä hetkellä, tässä ja just nyt, mulle kuuluu todella hyvää – kevät on tuloillaan ja mieli virkeä. Sain tällä viikolla yhden suuren projektin menestyksekkäästi päätökseen ja deadlinet alkavat olla voiton puolella. Olo on kevyt.

Viikko sitten olisin kuitenkin todennut, että oon todella stressaantunut. Haluan kertoa fiiliksistäni rehellisesti täällä bloginkin puolella, koska kiire on heijastunut suoraan tänne blogiini, kun en ole ehtinyt puuhailla rakkaan harrastukseni samalla tavalla kuin normaalisti. Haluan antaa täällä aidon kuvan arjestani ja viimeiset viikot se on ollut trapetsilla taiteilemista.

IMG_2262
thumb_IMG_2238_1024-side

Tasapainoilu opiskelun, töiden ja vapaa-ajan välillä on toisinaan todella haastavaa. Oon viimeisten parin viikon aikana vääntänyt monta kertaa hommia aamusta yöhön ja tirauttanut muutamat turhautumisesta kummunneet itkutkin. Tykkään pitää kalenterini pullollaan ja hommaan helposti itselleni lisää hommaa – kalenterini täyttyy opiskelusta, mielenkiintoisista projekteista, mielekkäästä työstä ja loputtomista deadlineista. Tykkään siitä, mitä teen ja haluan olla siinä hyvä. En tyydy ihan ok suorituksiin. Välillä se kuitenkin johtaa siihen, että stressi yllättää – kalenteri on niin täynnä, etten ehdi hengähtää.

Onneksi tällaiset rutistukset ovat tilapäisiä ja jo nyt alkaa helpottaa. Oon saanut kouluhommat ajan tasalle ja aikataulutettua seuraavat deadlinet tasaisemmin tuleville viikoille. Loppujen lopuksi pystyn itse vaikuttamaan paljon kiireen tunteeseen ja stressin syntymiseen – hyvä aikataulutus on kaiken a ja o. Jatkossa aionkin pitää huolen, että päiviini jää myös lepohetkiä, jotka ovat välttämättömiä jaksamisen kannalta. Suunnittelen aikatauluni niin, etten joudu viikkoa ennen deadlinea aloittamaan hommia nollasta.

IMG_2276
thumb_IMG_2245_1024-side

Tänään ajattelinkin kirjoitella muutaman esseen pakettiin, jotta voin hyvillä mielin rentoutua illalla. Hektisten viikkojen jälkeen kaipaan kunnon koti-iltaa ilman mitään velvollisuuksia – laitan hyvällä omallatunnolla Netflixin pyörimään ja teen jotain hyvää ruokaa. Huomenna suuntaan ystäväni Pilvin kanssa brunssille herkuttelemaan. Toivotaan, että saamme nauttia kevätauringosta koko viikonlopun – se antaa niin paljon energiaa. Nyt on hyvä fiilis!

IMG_2269
thumb_IMG_2255_1024-side
IMG_2258
thumb_IMG_2253_1024-side

neule, farkut ja pipo H&M // kaulahuivi Acne Studios // maiharit Dr. Martens

Mitä teille kuuluu? Ja kuka arvaa, missä nämä postauksen kuvat on napattu?

Ei kommentteja