KEVÄT TULI OLKKARIIN

IMG_2425

Kevään tullen tekee aina mieli uudistaa sisustusta keväisempään suuntaan. Postailin jo alkuvuodesta kuvia yksiöni uudesta ilmeestä, mutta pian postauksen jälkeen olkkarinurkkaukseni täydentyi muutamalla uudella jutulla, joiden myötä sisustus piristyi kertaheitosta keväisemmäksi. Nyt kokonaisuus on valoisampi ja pehmeämpi kuin ennen.

IMG_2427
IMG_2422

Suurin muutos kokonaisuuteen tuli maton vaihdon myötä. Olin jo pitkään haaveillut uudesta, vaalemmasta matosta entisen musta-valkoraidallisen tilalle, kun bongasin kuvissakin näkyvän uuden maton erityisen hyvään hintaan Jyskiltä. Sanomattakin selvää, että mun oli pakko käydä hakemassa se yksiötäni koristamaan. Matto on ihanan pehmeä ja se muuttaa yllättävän paljon koko olkkarinurkkauksen ilmettä. Vaalea matto tekee koko olohuoneen ilmeestä raikkaamman.

Toinen lisäys sisustukseen on sohvan vierestä paikkansa löytänyt lehtiteline, joka on osa Ikean ja Hayn yhteistyömallistoa. Lehtitelineeseen mahtui paljon muutakin kuin pelkät lehdet, joten täytin sen lehtien lisäksi muutamalla kirjalla, parilla maljakolla ja pienellä kaktuskokoelmallani (*sydänsilmäemoji*). Tämä lehtiteline oli ihan mieletön löytö ja se onkin saanut jo paljon kyselyitä Instagramin puolella.

thumb_IMG_2430_1024-side

Värimaailma säilyi edelleen ennallaan – harmaata, valkoista, mustaa ja ripaus hempeää vaaleanpunaista. Tv-tasoa koristaa muutamat kirjapinot ja vaalenpunainen tulilatva (sormet ristissä, että kukka pysyisi elossa edes koko kevään). Sohvalle asettelin muutaman koristetyynyn, joista päällimmäinen on mun lemppari – ihana boheemihenkinen tyyny H&M Homelta. Ikkunalaudalta paikkansa löysivät entiseen tapaan sekä Design House Stockholmin Block-valaisin että muutama kynttilä. Mielestäni kokonaisuus pelaa nyt kaikin puolin hyvin yhteen!

Onko teitä jo puraissut kevään sisustuskärpänen?

Ei kommentteja