HEI HEI MITÄ KUULUU

IMG_9381

Tänne kuuluu hyvää. Viikko on lähtenyt tehokkaasti käyntiin – mulla on ollut jotenkin erityisen energinen olo viime päivinä. Oon saanut kouluhommia hoidettua pois alta, mikä on helpottanut stressiä ensi viikon tenttiviikkoa ajatellen. Tällä kertaa pääsen tosin helpolla, kun edessä on ainoastaan yksi markkinoinnin tentti. Kouluhommien ohessa on tuijottanut telkkarista olympialaisia. Etenkin hiihtoa oon seurannut jännityksellä – harmi, että tänään jäi mitali saamatta.

thumb_IMG_9282_1024-side

Siivosin myös viikon alkajaisiksi kämppäni kuntoon ja lahjoin itseäni leikkokukilla huomisen ystävänpäivän kunniaksi. Ystävänpäivälle mulla ei ole sen ihmeellisempiä suunnitelmia. Tänään kävin jo ystäväni kanssa lounaalla ja huomenna töiden jälkeen näen siskoani ja mummoani illallisen merkeissä. Ystävänpäivä rakentuu siis rennosti hyvän ruuan ja sitäkin paremman seuran ympärille – just the way I like it!

IMG_9352thumb_IMG_9348_1024-side
IMG_9283

takki Reserved // neule, farkut ja kipparilakki H&M // maiharit Dr. Martens // laukku Rebecca Minkoff

Onko teillä jo jotain suunnitelmia huomiselle ystävänpäivälle?

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Ihanaa myös lukea että joku muukaan ei ota ystävänpäivästä sen kummempia paineita! Ihana lisäsyy toki soitella ystäville ja sen aion tehdäkin mutta muuten aion vain kahvitella muutaman kaverin kanssa ja viettää ns. tavallista päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvältä kuulostaa sunkin suunnitelmat huomiselle! Mun mielestä ystävänpäivästä ei tosiaan kannata stressata liikaa, vuodessa on 365 päivää aikaa muistaa ystäviä ja viettää kivoja hetkiä yhdessä :)

   Poista
 2. Eikä miten ihanat kuvat! Asu ja tausta toimii yhteen ihan täydellisesti ja hitsi toi takki - ihana! :)

  Täällä vieteltiin ystävänpäivää flunssassa ja myöskin Olympialaisia katsellen. Noh, onneksi joka päivä voi olla ystävänpäivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Voi harmi, että sulla meni ystävänpäivä flunssassa! Mutta onneksi tosiaan ystävänpäivää voi viettää vaikka joka päivä :)

   Poista