5 X 3 HYVÄÄ ASIAA

IMG_8882

Toivottavasti blogeissa kiertänyt kolme hyvää asiaa -haaste ei tule vielä kaikilta korvista ulos, sillä ajattelin tänään listailla kolme hyvää asiaa elämän eri osa-alueilta. Positiivisuus ei ole koskaan pahasta ja oon itse tykännyt lukea näitä muiden blogeista eli eiköhän aleta listailemaan...

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI

Monipuolisuus. Tällä hetkellä arkeni muodostuu monista eri palasista, jotka muodostavat yhdessä hyvän ja toimivan kokonaisuuden. Muutama päivä viikossa menee täysin opiskeluiden parissa, pari päivää oon omistanut työnteolle ja sekaan mahtuu blogin kirjoittelua, ystävien näkemistä ja rentoutumista. Mikään päivä ei ole samanlainen ja arki on mukavan vaihtelevaa.

Joustavuus. Vaikka palapelin paloja onkin monta, on arkeni melko joustavaa. Yliopistolle ei ole pakko mennä (muutamia läsnäolopakollisia luentoja lukuun ottamatta), jos ei ehdi tai huvita. Saan rakennella paloista itselleni sopivan kokonaisuuden ja se elää viikottaisten aikataulujen mukaan. Tykkään olla itse vastuussa kalenteristani, joten joustavuus on ehdottomasti parhaita juttuja tämän hetken elämäntilanteessa. Välillä voi lähteä vaikka extempore reissuun, jos siltä tuntuu. :-D

Jokailtaiset rentoutumishetket. Etenkin näin talvella on ihana rauhoittua illalla oman kodin lämmössä. Nautin siitä, kun saan päivän hommat hoidettua ja voin vaihtaa vapaalle. Vaihdan oloasun päälle, kaivaudun peiton alle ja laitan Netflixin pyörimään tai nappaan kirjan käteen. Kun päivän to do -lista on hoidettu, on ihanaa laittaa rentoutumismoodi päälle ja unohtaa päivän askareet.

IMG_8960

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Tavoitteellisuus. Mulla on paljon tavoitteita tulevaisuuden varalle ja teen niiden eteen joka päivä paljon töitä. Oon päämäärätietoinen ja ahkera, kun todella haluan jotain. Tällä hetkellä työskentelen kovasti tulevaisuuden urani eteen – haluan todella kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi.

Into. Innostun välillä jopa lapsenomaisesti nollasta sataan. Mun mielestä on kuitenkin hyvä, että osaan innostua pienistäkin jutuista ja uskallan näyttää sen muillekin. Elämästä pitää nauttia!

Oikeudenmukaisuus. Nauretaan välillä mun perheen kanssa, että oon periaatteen nainen. Oikeudenmukaisuus on mulle tosi tärkeä asia ja suutun pahasti, jos huomaan kaltoinkohtelua tai epäoikeudenmukaisuutta missä tahansa tilanteessa. En luovu periaatteistani helposti ja uskallan sanoa mielipiteeni, jos joku toimii mielestäni epäoikeudenmukaisesti.

IMG_8881
thumb_IMG_8870_1024-side

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Perhe ja ystävät. Perhe ja ystävät ovat mulle kaikki kaikessa. Viihdyn hyvin yksinkin, mutta nautin rakkaimpieni seurasta. Tukiverkko merkitsee mulle paljon. Perheen ja ystävien kanssa on hyvä jakaa ilot ja surut. Elämä olisi aika erilaista ilman rakkaimpia ihmisiä ympärillä.

Opiskelu. Oon iloinen ja onnekas, että oon löytänyt alan, jota kohtaan tunnen todellista intohimoa. Oon varma, että markkinointi on mun juttu ja oon kiitollinen, että oon päässyt opiskelemaan juuri sitä alaa, josta haaveilin jo vuosia sitten.

Oma koti. Oma koti on vaan paras paikka maailmassa. Viihdyn kotona todella hyvin – etenkin nyt, kun oon uudistanut sisustuksenikin mieleni mukaiseksi.

IMG_8863

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Matkustelu. Tälle vuodelle on tiedossa jo monta hyvää reissua. Kuten oon aikaisemminkin kertonut, pääsen jo tämän kuun lopussa ensimmäisen kerran matkaan tutkimaan Gdanskia. Toukokuussa koittaa Amsterdamin vuoro. Syksylle suunnittelen ainakin Marokon reissua. Tästä vuodesta tulee hyvä reissuvuosi.

Rauhoittuminen. Koen, että oon pikku hiljaa ymmärtänyt, että viihdyn paremmin kotona kuin baarin tanssilattialla. Nauramme ystävieni kanssa, että olemme mummoutuneet, mutta minkäs sille mahtaa, kun ei enää juhliminen kiinnosta samalla lailla kuin nuorempana. Nykyään nautin ihan eri jutuista: rauhallisista koti-illoista, luonnossa liikkumisesta ja ulkoilusta.

Blogi. Aloitin blogini viime vuoden syyskuussa. Nyt oon siis blogannut puoli vuotta ja uskon, että tämän vuoden aikana tuun kehittymään vielä paljon niin kuvaamisessa kuin kirjoittamisessakin. Tavoitteeni on alkaa tuottaa myös videosisältöä kuvien rinnalle, joten paljon uusia tuulia on tulossa. Oon innoissani, että pääsen haastamaan itseäni mieluisten juttujen parissa!

thumb_IMG_8964_1024-side

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Aitous. Annan itsestäni aika paljon blogin puolella. Tykkään kirjoittaa syvällisempiäkin juttuja, vaikka välillä julkaise-napin painaminen pelottaakin. Mielestäni oon blogin puolella oma itseni – toivottavasti tekin koette, että ootte päässeet tutustumaan aitoon Nettaan. Tietysti osa elämän käänteistä jää blogin ulkopuolelle, mutta yritän pitää menon mahdollisimman aitona.

Vuorovaikutus. Blogillani on vielä pieni, mutta sitäkin ihanampi lukijakunta. On ihanaa saada kommentteja postauksiin ja palautetta blogistani virtuaalisesti tai kasvokkain. Oon oikeasti aina todella innoissani, kun huomaan, että joku on kommentoinut juttujani. Vuorovaikutus on ehdottomasti tämän jutun suola.

Uuden oppiminen. Oon oppinut lyhyehkön blogiurani aikana mielettömän paljon uutta. Oon kehittynyt niin kuvaamisessa kuin kuvien editoinnissa. Tiedän jo melko paljon hakukoneoptimoinnista ja päivitän blogini somekanavia säännöllisesti. On ihanaa oppia uutta ja kuten aiemmin mainitsin, oon melko varma, että pääsen oppimaan tänä vuonna tuhannesti lisää!

IMG_8936
thumb_IMG_8959_1024-side

Postauksen kuvat napattiin viime viikon sunnuntaina, kun olin erityisen hyvällä mielellä taivaalla möllöttävän auringon myötä. Halusin laittaa nämä kuvat tähän postaukseen, sillä niitä napsiessa mulla oli niin positiivinen fiilis ja hymy korvissa. Myös tämän postauksen kirjoittaminen sai mulle hymyn huulille – positiivisten juttujen miettiminen piristää kummasti. Tarttukaa tekin haasteeseen, jos ette ole vielä omaa listaustanne tehneet!

Ei kommentteja