IHAN TEDDYKARHUNA

IMG_7815

Tämä viikko on hurahtanut ohi ihan hetkessä. En voi uskoa, että nyt on jo torstai ja kohta ollaan viikonlopussa. Palasin tosiaan tällä viikolla opiskeluideni pariin, joten aika on kulunut lähinnä yliopistolla pyöriessä. Seuraavat pari kuukautta tulevat olemaan opiskeluiden suhteen todella kiireisiä, mutta toivotaan, että aikaa jää blogillekin!

IMG_7731

Eilen sain onneksi nauttia vapaapäivästä ja suuntasin ystäväni Pilvin kanssa asioille. Päälle vetäisin uuden teddytakkini, jota oon himoinnut koko talven. En meinannut millään löytää itselleni täydellistä mallia, mutta onneksi viimein Zaran aleissa tärppäsi. Oon ihan rakastunut takkiin ja voin melkein vannoa, että se tulee näkymään mun päällä lukuisia kertoja talven aikana.

thumb_IMG_7808_1024-side
IMG_7842

Näissä kuvissa näkyy myös uusi, lyhyempi hiustyylini. Päätin pätkäistä hiukseni uuden vuoden kunniaksi ja tämä kevät mennäänkin long bob -mallilla. Oon ollut tosi tyytyväinen päätökseeni, sillä nyt hiukseni näyttävät huomattavasti ryhdikkäämmiltä ilman sen suurempaa laittamista. Mulla on ollut ennenkin long bob -malli, mutta mun hiukset kasvavat niin nopeasti, että viimeisen vuoden viipotin taas pitkillä hiuksilla. Saa nähdä, kuinka kauan jaksan tällä kertaa lyhyempää mallia pitää. Oon sen verran laiska hiustenlaittaja, että ainakin mallin helppous viehättää...

IMG_7806
thumb_IMG_7825_1024-side
IMG_7818

takki Zara // neule, pipo ja farkut H&M // kengät Dr. Martens // laukku 3.1. Phillip Lim

Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja