5 X TÄLLÄ VIIKOLLA

thumb_IMG_8317_1024-side

♥ Oon sisustanut kotiani uuteen uskoon. Mainitsinkin jo edellisessä postauksessani, että suursiivouksen myötä päätin myös uudistaa kotini sisustusta. Sisustusjutut ovat edelleen hieman work in progress, mutta pikku hiljaa alkaa kodin uusi linja hahmottua. Oon käyttänyt lähes kaiken vapaa-aikani kotini laittamiseen, Pinterestin selailuun ja sisustuskauppojen kiertelyyn. Oon aika malttamaton kaikissa projekteissa, joten nytkin haluan saada kaiken mahdollisimman nopeasti valmiiksi. Esittelen uudistuneen yksiöni heti, kun sisustukseni alkaa olla yksityiskohtia myöten kohdillaan. Instagramistani (@nettaeveliina) löytyy tosin jo pieni sneak peak...

♥ Tein pari mielettömän kivaa kirppislöytöä kotiini. Oon ollut aina laiska kiertämään kirpputoreja, mutta kerrankin tein sattumalta pari löytöä. Mielestäni on kiva yhdistellä kodin sisustuksessa uutta ja vanhaa ja kirppiksiltä voi löytää kaikenlaisia aarteita kodin sisustukseen. Innostuin löydöistäni sen verran, että täytyy varmaan jatkossa käydä säännöllisesti pienellä second hand -kierroksella!

♥ Oon ihastellut koko viikon siskoni matkakuvia Aasiasta. En ole vielä ikinä itse käynyt Aasiassa (tai missään Euroopan ulkopuolella), mutta matkakuume on kasvanut huippuunsa. Mun sisko lähti joulun välipäivinä Malesian kautta Indonesiaan Balille, josta hän siirtyi pari päivää sitten Thaimaan saarille. Oon ihaillut siskoni kuvien upeita rantamaisemia, herkullisia smoothie bowleja ja kauniita auringonlaskuja. Siskoni löytyy Instagramista nimimerkillä @pinzelo, jos haluatte käydä kurkkaamassa kuvia itsekin.

IMG_8309
IMG_8305

♥ Vietin lauantain kokonaan pyjamissa. Tai no okei, vedin hetkeksi farkut jalkaan, kun poistuin 15 minuutin ajaksi lähikauppaan hakemaan aamupala-aineksia. Teki vaan mieli chillailla, joten vietin lauantain kotona siivoillen ja kuunnellen musiikkia. Illalla kietouduin viltin alle katsomaan Netflixiä. Välillä tekee niin hyvää olla vaan ja rauhoittua.

♥ Oon surffaillut Instagramissa enemmän kuin ikinä. Ja löytänyt tooosi monta ihanaa Instagram-tiliä. Instagram on todellinen inspiraation lähde. Harmi, että nykyinen algoritmi sekoittaa feediä – en viitsi seurata liian montaa bloggaajaa, Instagrammaajaa ja niin edelleen, sillä muuten feedissäni ei näy lainkaan ystävieni kuvia. Instagramin muuttuneesta algoritmistä voisin jauhaa ikuisuuksia, mutta ehkä kaikki ovat kuulleet siitä jo tarpeeksi muissa kanavissa. Anyway, oon löytänyt viime aikoina monia mielenkiintoisia tilejä, joista vinkkaisin mielelläni myös teille. Olisitteko kiinnostuneita, jos vinkkaisin joskus lempitilini täällä blogin puolella tai esimerkiksi Instagram Storiesin puolella?

IMG_8279

Miten teidän viikko on sujunut?

Ei kommentteja