VIIKKO PAKETISSA

IMG_5065

Mitä teit tällä viikolla?
Tämä viikko meni aika lailla opiskelujen parissa tenttiviikon vuoksi. Itsenäisyyspäivänä näin ystävääni pitkästä aikaa, minkä jälkeen suuntasin vanhempieni luo juhlistamaan Suomea ja katsomaan Linnan juhlia. Tänään aion puolestaan suunnata äitini ja siskoni kanssa elokuviin.

Mihin pukeuduit?
Oon viettänyt tämän viikon pääosin mahdollisimman mukavissa vaatteissa eli kääriytyneenä isoihin neuleisiin. Hommasin maanantaina Esmara by Heidi Klumin uudesta mallistosta samettilegginssit, jotka ovat myös saaneet paljon käyttöä – maailman mukavimmat pöksyt!

thumb_IMG_5010_1024-side
IMG_5025

Mistä innostuit?
White Collarista (eli suomeksi Kovat Kaulassa), jota aloin tuijottamaan Netflixistä pitkän tauon jälkeen. Oon katsonut sarjan kaikki kuusi tuotantokautta aikaisemmin läpi, mutta siitä on sen verran aikaa, että innostuin sarjasta uudelleen. Iso peukku (ja sydänsilmäemoji sarjan toiselle päähenkilölle Nealille)!

Mistä ärsyynnyit?
No siitä pimeydestä, josta kirjoittelin jo keskiviikkona... Oon yrittänyt asennoitua vallitsevaan säätilaan positiivisemmin, mutta kyllä harmitti, kun aurinkoisen keskiviikon jälkeen satoi taas räntää vaakatasossa.

IMG_4990

Mitä kuuntelit?
Afterwork-podcastia! Mun on jo aikaisemmin pitänyt vinkata tästä podcastista blogin puolella, sillä oon koukussa! Afterworkia tekee kolme naista, Pupulandia-blogistakin tuttu Jenni Rotonen, PR-ammattilainen Rina Järventaka ja radiotoimittaja Petra Soikkeli, jotka juttelevat podcastissa monista mielenkiintoisista ja samaistuttavista aiheista. Aiheita on laidasta laitaan – mun lemppareita ovat olleet muun muassa jutut ystävyyssuhteista ja työelämästä.

Mistä inspiroiduit?
Hildegunn Taipaleen Instagramista (@hilvees), joka on täynnä aivan mielettömiä reissukuvia. Ensinnäkin mut on vallanut feedin vuoksi parantumaton matkakuume. Toiseksi oon niin inspiroitunut siitä, miten upeita kuvia tuo tili on täynnä. Haluan päästä matkustelemaan ympäri maailmaa ja kehittyä valokuvaajana tuolle tasolle!

Suunnitelmia ensi viikolle?
Noh, ensi viikolle ei ole sen erityisempiä suunnitelmia, sillä viikko menee vielä aika lailla tenttien parissa. Onneksi ensi viikon jälkeen voin vaihtaa vapaalle! Aion ainakin palkita itseni tenttien jälkeen kunnon laiskotteluillalla. :-D

IMG_5025
thumb_IMG_5087_1024-side

takki Saint Tropez // neule Mango // pipo ja farkut H&M // kengät New Look // laukku 3.1. Phillip Lim

Ei kommentteja