PARASTA JUST NYT

IMG_1126

Tällä viikolla parasta on ollut...

...maanantain burgeri-illallinen. Burgerit ja hyvä seura piristivät sateista ja pimeää viikonalkua.

...sadevarusteet, joiden takia sade ei ole tuntunut ihan niin mälsältä. Oon kulkenut lähes koko viikon vaaleanpunaiseen sadetakkiini verhoutuneena ja kumpparit jalassa. Ei ehkä tyylikkäin yhdistelmä, mutta ainakin oon säilynyt kastumatta.

...kuvaustreffit hyvän ystävän kanssa. Kuvien ottamisen jälkeen suuntasimme SYÖ-viikkojen tarjouksien houkuttelemina Pub Niskaan. Itse valitsin listalta vanhan lempparini eli kanasalaatin, nam!

...vanhan tv-suosikkini, Junior MasterChefin, uudet jaksot. Huomasin vasta vähän aikaa sitten, että Junior Masterchefin uusi kausi on alkanut telkkarissa ja nyt onkin ollut pakko kiriä kausi kiinni Ruudun kautta. En ymmärrä, miten sarjan nuoret kilpailijat voivat olla niin taitavia kokkeja, ihan mieletöntä!

IMG_1122
IMG_1163

...extempore-lounastreffit äidin kanssa. Suuntasimme torstaina yhdessä lounaalle hiljattain uudistettuun Paniniin, tykkäsin!

...pitkät puhelut Islannissa vaihto-oppilaana olevan rakkaan ystäväni kanssa. Ikävä on kova, mutta onneksi jo 23 päivän päästä nähdään pitkästä aikaa kasvokkain! <3

...raakakakuilla herkuttelu ahkeran (tämän adjektiivin paikkaansapitävyydestä voi olla montaa mieltä :-D) opiskelun jälkeen.

...siskon kanssa hengailu. Mun pikkusisko yökyläili mun luona perjantaista lauantaihin ja oli ihana viettää siskoaikaa pitkästä aikaa.

...sushi-ilta ystävien kanssa. Saimme viimeinkin aikataulumme natsaamaan ja kokoonnuimme viettämään rentoa lauantai-iltaa sushin ja kuulumisten vaihdon merkeissä, näitä lisää!

...aurinkoiset hetket kaatosateen keskellä. Tänään sää näyttää jo paremmalta ja sen takia aionkin lähteä pian reippailemaan Kurjenrahkan kansallispuiston upeisiin maisemiin. Uskon, että raikkaassa ilmassa ulkoilun jälkeen opiskelukin sujuu paremmin...

IMG_1124

Olipas ruokapainotteisia viikon kohokohtia – sattui poikkeuksellisen monta ravintolareissua samalle viikolle. Ja totta puhuen, hyvä ruoka saa mut usein muutenkin hyvälle mielelle eli ei ihme, että se näyttelee suurta osaa tässäkin listauksessa. Oli kiva viikko!

Nyt voin kuitenkin sanoa, että oon täysin valmiina uuteen viikkoon. Seuraava viikko tulee nimittäin olemaan ikimuistoinen. Alkuviikko menee vielä tylsästi tenttien parissa, mutta perjantaina koittaa pitkään odotettu vuosijuhlaviikonloppu. Mekko on jo valmiina ja skumppa odottaa korkkaamistaan – en malta odottaa! Juhlatunnelmista varmasti lisää myöhemmin...

Ei kommentteja