ONNEA ON VUJUT

IMG_1525

Huh, mikä viikonloppu takana! Tuli naurettua, tanssittua ja pidettyä hauskaa. Perjantain vuosijuhla oli mieletön ja oli ihanaa viettää aikaa rakkaiden ystävien kanssa. Ruoka oli hyvää ja seura sitäkin parempaa. Kaiken kruunasi vielä Youngheartedin esiintyminen. Olin onneni kukkuloilla koko keikan ajan, sillä olin pitkään toivonut näkeväni bändin livenä.

IMG_1522
thumb_IMG_1521_1024-side

Sanomattakin selvää, että jo pääjuhlan jälkeen olin täysin vaikuttunut koko illasta, mutta jatkoilla saimme kokea vielä yhden yllätyksen – Pete Parkkosen yllätyskeikan. Viimeistään Peten astuessa lavalle tunnelma nousi kattoon.

Sama tunnelma säilyi vielä lauantainakin, kun suuntasimme perinteiselle sillikselle. Iltapuku vaihtui lauantaina hieman rennompaan leopardipukuun, josta mulla ei ole kunnon kuvia lainkaan. Ehkä on kuitenkin parempi, että tänne blogin puolelle tuli tallennettua ainoastaan perjantain virallinen juhlalook. :-D

IMG_1575
thumb_IMG_1581_1024-side

mekko Nelly // tekoturkis Zara // korvakorut Glitter // laukku Mascara

Nyt oon valmis palaamaan vuosijuhlakuplastani takaisin arkeen ja blogissakin voidaan siirtyä muihin aiheisiin. Seuraavat viikot menee rauhallisesti koulun ja töiden parissa. Aion nauttia kotoilusta täysin rinnoin – juhlien jälkeen perusarki on nimittäin ihan parasta!

Ei kommentteja