MARRASKUUSSA

IMG_2072

Sehän on lokakuun viimeinen päivä. Lokakuu oli kokonaisuudessa hieman nihkeä kuukausi, vaikka joukkoon mahtuikin muutamia mielettömiä päiviä. Sen takia päätin, että marraskuusta tulee hyvä kuukausi. Ja totta puhuen, oon melko varma, että siitä tulee. Marraskuulle on suunnitteilla paljon kivoja juttuja ja tuntuu, että oon viimein saanut mulle ominaisen energian takaisin. Nyt on hyvä fiilis!

IMG_2049
thumb_IMG_2041_1024-side

Marraskuussa aion...

...skarpata koulun suhteen. Uusi periodi on lähtenyt käyntiin ja nyt aion opiskella ahkerammin kuin alkusyksystä – opintopisteet here I come!

...matkustaa Islantiin moikkaamaan rakasta ystävääni. Islannissa aion pulahtaa kuumaan lähteeseen, silittää Islanninhevosia, ihailla vesiputouksia, kuunnella nostalgisia biisejä tien päällä ja nauraa kippurassa vatsan kipeäksi.

...leipoa viimein sen gluteenittoman omenapiirakan, josta puhuin jo aikaisemmin syksyllä. Oon inspiroitunut Suomi leipoo -ohjelmasta, jota katselin flunssassa viime viikolla muutaman jakson.

...kietoutua kashmirneuleisiin. Lämpötilat ovat alkaneet laskea pakkasen puolelle, joten nyt on hyvä hetki kaivaa lämpöisimmät ja pehmeimmät neuleet esiin.

...aloittaa kunnon joulufiilistelyn. Oon kunnon joululover_94 ja nyt on viimein aika laittaa glögit liedelle, joulumusiikit kaiuttimiin ja jouluvalot ikkunalaudalle. Jee, paras aika vuodesta on täällä!

IMG_2048
thumb_IMG_2068_1024-side
IMG_2075

takki Cristelle & Co // neule Mango // farkut ja kengät H&M // kaulahuivi By Malene Birger // laukku 3.1. Phillip Lim // aurinkolasit Ray Ban

Ei kommentteja