6 X LEMPITUBETTAJA

Hurahdin parisen vuotta sitten täysin Youtuben maailmaan. Aluksi aloin seuraamaan ulkomaalaisia kauneustubettajia, mutta viimeisen vuoden aikana oon alkanut tutustumaan myös suomalaisten kanavien maailmaan. Mun mielestä on parasta laittaa video taustalle pyörimään esimerkiksi aamupuuhien tai siivoamisen ajaksi. Videoilta saa paljon vinkkejä muun muassa meikkaamiseen, mutta lisäksi videot ovat oikeasti hyvää viihdettä. Tiedän, että kaikki eivät Youtubelle ja videoille syty, mutta kurkatkaahan ainakin seuraavat lempparini:

Tätä kanavaa pitää maailman suloisin Alix. Alix lisäilee kauneus- ja muotiaiheisia videoita ja lisäksi vloggaa ahkerasti. Mun mielestä tässä kanavassa parasta on sen aitous ja oikeasti hyvät tuotevinkit.

Jannin kanava aiheuttaa aina pahemman luokan reissukuumeen. Janni on varmasti monille tunnettu ruotsalainen muotibloggaaja, mutta Youtube-kanavalta löytyy enimmäkseen vlogeja reissuilta ympäri maailmaa. Voin myös vahvasti suositella Jannin poikaystävän Jon Olssonin kanavaa.

thumb_IMG_1771_1024-side
Zoella oli yksi ensimmäisistä tubettajista, joita aloin seuraamaan. Zoellan videot ovat ihanan pirteitä, joten tämä kanava on todellinen hyvän mielen kanava. Lisäksi oon saanut Zoellan meikkivideoilta ihan mielettömiä tuotevinkkejä ja muutamat tuotteet ovat mun nykyisiä lemppareitani. Zoellan pitämä vlogikanava MoreZoella on myös todella viihdyttävää seurattavaa.
Tätä kanavaa seuraan lähinnä luksusmuodin ja upean laukkukokoelman vuoksi. Lydia on mielettömän upea ilmestys ja hänen videoita katsellessa toivelista kasvaa kasvamistaan...

thumb_IMG_1783_1024-side
Tätä kanavaa pitää ihastuttava Suzie, joka lisäilee videoita todella aktiivisesti – tältä kanavalta löytyy aina uutta katsottavaa. Videot pyörivät muodin ja kauneuden ympärillä, mutta lisäksi Suzie vloggaa ahkerasti.

Sita on mun uusin tuttavuus (ja ainut suomalainen tubettaja tällä listalla), mutta rakastuin tähän kanavaan heti. Videot ovat monipuolisia, mutta itse tykkään katsella etenkin Sitan My day -videoista. Sita on ehkä maailman herttaisin vloggaaja ja sen takia varmasti kanavaan tykästyinkin.

Ootteko te hurahtaneet Youtuben maailmaan? Ketkä ovat teidän lempitubettajia?

Ei kommentteja