WELLNESS WEDNESDAY: UNELMISTA

IMG_9256
thumb_IMG_9316_1024-side
IMG_9317

Pienenä mun suurin unelmani oli olla poptähti. Unelmoin olevani kaikkien ihailema laulaja, joka valloittaisi suuria lavoja ja jakelisi nimikirjoituksia kaduilla loputtomille faneilleen. Pienenä en ikinä miettinyt, oliko mun unelmani realistinen vai ei. Eihän se ollut, mutta onneksi unelmien ei tarvitsekaan olla.

Näin aikuisenakin unelmoin joka päivä. Osa unelmistani on realistisia ja osa ei. Osa on pieniä ja arkisia, osa ulottuu tulevaisuuteen. Osa unelmistani on jo toteutunut ja osan toivon toteutuvan vielä jossain kohtaa elämäni varrella.

Mun mielestä unelmointi on tärkeää, sillä unelmien avulla voi asettaa tulevaisuudelle tavoitteita ja suuntaviivoja. Toisaalta utopistisetkin unelmat auttavat jaksamaan hektisen arjen keskellä. On kiva välillä karata hattaramaailmaan ja unelmoida elämästä, jossa kaikki olisi juuri niin kuin toivoisi. Hattaramaailmassa seikkaillessa huomaa, mitkä asiat ovat itselle tärkeitä ja mitä unelmia haluaa tavoitella tulevaisuudessa. Sitten täytyy enää uskaltaa ottaa askel kohti unelman toteutumista – sellaisenkin unelman, jonka ei olisi ikinä uskonut toteutuvan.

IMG_9318
IMG_9294
IMG_9276
IMG_9314

Tällä hetkellä unelmoin...

...tiskikoneesta. Oon maailman laiskin tiskaaja ja joka kerta tiskivuoren kasvaessa unelmoin tiskikoneesta, joka hoitaisi homman puolestani.

...matkustelusta. Matkakuumeeni yltyi niin kovaksi, että en pystynyt enää vastustamaan kiusausta ja varasin eilen lennot Islantiin. Suuntaan siis marraskuun alussa muutamaksi päiväksi Reykjavikiin moikkaamaan rakasta ystävääni, joka viettää kaupungissa vaihto-oppilasvuottaan. Jee, en malta odottaa! Edelleen haaveilen myös reissusta lämpimään – Islannissa asteet taitavat tuohon aikaan olla jo melkein miinuksen puolella.

...koirasta. Mulla on ollut useamman vuoden ajan hirvittävä koirakuume. Haluaisin pikimmiten koirakaverin (pomeranianin <3), mutta elämäntilanteeni ei valitettavasti vielä salli lemmikin hankintaa.

...Chanelin Boy-laukusta. Listataan yksi turhamaisempi haave tähän väliin. Toivon vielä joskus olevani taloudellisesti sellaisessa tilanteessa, että voin hyvillä mielen törsätä Chanelin laukkuun.

...maisterin papereista ja tulevaisuuden urasta markkinoinnin parissa. (Okei, tämä tuntuu vielä aika kaukaiselta haaveelta, kun juuri aloitin tokan opiskeluvuoden.)

...omasta asunnosta. Unelmieni asunto olisi valoisa loft suuren kaupungin sykkeessä. Unelmieni asunnossa olisi puulattiat, vanhat ikkunalaudat ja moderni, vaalea keittö. Sisustus noudattelisi samaa linjaa kuin nykyisessä asunnossani, mutta maustaisin sitä designer-klassikoilla (esimerkiksi Vitran Eames DSW -tuolit ovat toivelistallani).

...perheestä. Tämän aika ei ole vielä, mutta oon aina toivonut löytäväni rinnalleni aviomiehen, jonka kanssa voisin rakentaa yhteisen perheen – perheen, johon kuuluisi aviomiehen lisäksi pari lasta ja aiemmin mainittu koira.

...hyvästä elämästä. En tarkoita, etten olisi tällä hetkellä tyytyväinen elämääni. Koen, että oon tällä hetkellä onnellisempi kuin pitkään aikaan – palaset ovat pikku hiljaa loksahtaneet paikoilleen. Toivon kuitenkin, että onneni säilyy läpi elämän. Mulle hyvä elämä tarkoittaa perhettä, ystäviä, terveyttä, mielenkiintoista työtä, innostavia harrastuksia ja vakaata taloustilannetta.

IMG_9287

Mistä te unelmoitte tällä hetkellä?

2 kommenttia

 1. Unelmointi on kyllä ihan parasta! Jos mietitään materialistisia unelmia, mulla ei ole listalla oikein mitään. Sen sijaan unelmoin jo ensi kesän pitkistä lomista, vakituisesta työpaikasta nykyisessä työssäni ja tietenkin matkustamisesta. Niin ja siitä, että juoksisin joskus maratonin! :D

  Postauksen kuvat ovat muuten tosi siistejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, unelmointi on ihan parasta! :-D ja ihanan kuuloisia unelmia sulla.

   Kiitos paljon! :)

   Poista