WELLNESS WEDNESDAY: HYVINVOINTIHAASTE

Törmäsin Jo's Secret -blogissa (aivan ihana hyvän mielen blogi) hyvinvointihaasteeseen, jossa ideana on jatkaa annetuista verbeistä omanlaisia lauseita hyvinvointiin liittyen. Ajattelinkin lauseiden avulla luoda itselleni, ja miksen myös teille, muistilistan asioista, joihin täytyy jatkossa kiinnittää enemmän huomiota omaa hyvinvointia ajatellen.

IMG_9406
IMG_9382
IMG_9377

KIRJOITA ajatuksiasi ylös päivittäin. En ole koskaan kirjoittanut päiväkirjaa, mutta ehkä tästä blogista tulee paikka, jonne voin purkaa ajatuksiani.

MENE ulos. Mun täytyy ehdottomasti alkaa ulkoilemaan enemmän. Kesällä viihdyn ulkona hyvin, mutta viileämpien ilmojen saapuessa lukittaudun kotiini. Tänä syksynä en anna kylmyyden haitata, vaan puen kerroksittain vaatteita ja lähden ulkoilmaan virkistymään.

NAUTI jokaisesta päivästä. Älä elä viikonloppuja tai lomia varten, vaan tee arjestasi nautinnollista. Iloitse pienistä arjen hetkistä.

HYMYILE peilikuvallesi. Oot just sopiva sellaisena kuin oot.

IMG_9381
IMG_9379

KATSO ympärillesi. Pidä ovet auki uusille mahdollisuuksille.

SYÖ monipuolisesti. Haluan oppia kokkailemaan uusia ruokia ja syömään entistä monipuolisemmin ja terveellisemmin. Tavoitteeni on, että lautasellani on joka aterialla mahdollisimman monta väriä kasviksien muodossa.

NÄE jokaisessa hetkessä jotain hyvää. Älä takerru negatiivisuuteen. Positiivinen asenne kantaa paljon pidemmälle.

HALUA olla parempi ihminen. Kiinnitä huomioita pahoihin tapoihisi tai negatiivisiin puoliisi ja pyri niistä eroon. Kukaan ei ole täydellinen, mutta itseään voi aina kehittää. Vanhakin koira oppii uusia temppuja.

ANNA aikaa läheisille. Viime vuonna en ehtinyt viettää tarpeeksi aikaa läheisieni kanssa ja tänä syksynä aion parantaa tapani. Koskaan ei voi olla liian kiire viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

TYÖSKENTELE ahkerasti, mutta muista tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä.

IMG_9385
IMG_9386
IMG_9407

LÖYDÄ uusia puolia itsestäsi. Viimeisen vuoden aikana oon tutustunut itseeni entistä enemmän ja oon oppinut, että oon ihan hyvä tyyppi. Jatkossa haluan tutustua itseeni vielä syvemmin ja oppia tunnistamaan, miksi käyttäydyn tietyllä tavalla ja mistä tunteeni kumpuavat. On tärkeää oppia rakastamaan itseään.

JUO enemmän vettä. No explanation needed.

LUO oman elämäsi suuntaviivat. Älä kuuntele liikaa muiden mielipiteitä, vaan tee niin kuin susta tuntuu hyvältä. Jokainen on oman onnensa herra.

TEE unelmistasi totta. Työskentele unelmiesi eteen. Aseta tavoite ja tee suunnitelma sen saavuttamiseksi.

Have a great day! 

Ei kommentteja