SYNTTÄRIJUHLAT NUMEROINA

IMG_8855

Palataan tänään vielä parin viikon takaisiin synttäritunnelmiin. Mulla on jo useampana vuotena ollut tapana järjestää synttärijuhlat, ja kuten aiemmin mainitsinkin, päätin pitää perinnettä yllä tänäkin vuonna. Kutsuin rakkaimmat tyypit koolle juhlistamaan mun vanhenemista. Kuvasaldo jäi harmittavan vähäiseksi, mutta onneksi nappasin muutaman kuvan muistoksi juhlista (tai lähinnä tarjoiluista) ennen vieraiden saapumista.

IMG_8821
IMG_8822
thumb_IMG_8817_1024-side
IMG_8826

20 ystävää
Oon todella kiitollinen, että mulla on niin ihania ystäviä ja suurin osa lähimmistäni pääsi paikalle. Juhlat eivät olisi olleet mitään ilman rakkaita tyyppejä ympärillä.

5 tuntia
Juhlimme ensin mun luona kotibileiden merkeissä noin viiden tunnin ajan ja sen jälkeen siirryimme keskustaan jokilaivoille. Juhlat olisivat voineet jatkua paljon pidempäänkin, sillä tunnelma oli lähdön hetkellä katossa. Kerrostalossa asuessa on kuitenkin parempi siirtyä jatkamaan keskustaan naapurirauhan säilyttämiseksi.

IMG_9649
IMG_8830
IMG_9647
IMG_8862

1 jäätelöbaari
Päätin vetää tarjoiluiden suhteen tänä vuonna hieman rennompaa linjaa ja valitsinkin tarjottaviksi helppoa naposteltavaa. Lisäksi järjestin jäätelöbaarin, joka oli menestys. Baarissa valikoima koostui kolmesta eri jäätelömausta, suklaa- ja toffeekastikkeesta, strösseleistä, mansikoista, banaanista, minivaahtokarkeista ja minivohveleista. Lisäksi hankin koristeeksi pieniä lippuja, jotka kruunasivat jokaisen jäätelöannoksen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jätskibaaria itsekin. Se oli helppo järjestää ja jokainen sai koota mieleisensä annoksen. Kuvia mulla ei valmiista buffetista ole lainkaan, mutta inspiraatiota voi etsiä esimerkiksi Pinterestistä (sieltä selailin itsekin inspiraatiota).

1 jätti-ilmapallo
Mun oli pakkoa hankkia juhliin koristeeksi yksi jättimäinen ilmapallo – never too old for a birthday balloon. Julkaisinkin jo aiemmin synttärikuvia pallon kanssa ja ne löytyy täältä. Itse asiassa tuo pallo koristaa täysissä voimissaan yksiötäni edelleen, haha.

IMG_8850

1 soittolista, jossa 72 kappaletta
Kokosin Spotify-soittolistan täyteen 2000-luvun nostalgisia bilebiisejä (muun muassa Nellyä, LMFAO:n hittibiisejä ja 50 Centiä), sillä oon huomannut, että vanhat helmet saavat jokaisen tanssijalan vipattamaan. Jos haluatte päästä fiilistelemään juhlien soittolistaa, niin se löytyy täältä.

1 onnellinen synttärisankari
Kaiken kaikkiaan juhlat olivat onnistuneet ja oli ihanaa päästä juhlimaan vanhentumista rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Hyvät pirskeet tunnistaa siitä, että olo oli seuraavana aamuna väsynyt, mutta onnellinen.

Ei kommentteja