KESÄN PARHAAT

No nyt mä sen sanon. Kesä alkaa olla ohi. Se oli ihana. Ja se meni liian nopeasti – silmänräpäyksessä oikeastaan. Koska haluan muistella tätä kesää vielä myöhemminkin, päätin listata kesän parhaat jutut samaan postaukseen. Tähän postaukseen voin sitten palata aina, kun pimeys ja kylmyys alkaa harmittaa.

IMG_7992
IMG_7935

Paras jätskimaku:
Mango-meloni, ikuinen lemppari!

Paras tapahtuma:
Flow, ehdottomasti. Jo kolmen vuoden ajan Flow on kruunannut mun kesän ja täytyy sanoa, että tämä tapahtuma ei ole vielä koskaan pettänyt. Edes lauantainen hirmumyrsky tänä vuonna ei päässyt pilaamaan fiilistä. Ihanaa musiikkia, rakkaita ystäviä, uusia tuttavuuksia, hyvää ruokaa, taidetta,  visuaalisesti kaunis festarialue ja tunnelmallinen Suvilahti. Hehkutan Flowta joka vuosi kaikille kavereilleni eli suosittelen tapahtumaa sydämeni pohjasta.

IMG_7921
thumb_IMG_7928_1024-side
IMG_7987

Paras ruoka:
Grilliruoka. Mä rakastan grilliruokaa ja voisinkin elää ympäri vuoden kasvisnyyteillä, täytetyillä sienillä, erilaisilla salaateilla ja no myönnetään, hyvillä pihveillä. Kotona mulla ei valitettavasti ole edes parveketta, jossa grillailla, joten oon aina välillä soittanut äidille ja ilmoittanut grilliruoan himostani. Parhaalta grilliruoka maistuukin joko mökillä tai kotikotona landella hyvässä seurassa kavereiden ja perheen kesken.

Paras drinkki:
Aperol Spritz – no need for words.

IMG_7995
IMG_7984

Paras biisi x 3:
1. Kauriinmetsästäjät – Intiaanikesä
Intiaanikesä on ollut mun tämän kesän anthem, jota oon kuunnellut jatkuvasti. Suosittelen muuten tutustumaan Kauriinmetsästäjien muuhunkin tuotantoon.

2. The xx – koko tuotanto
The xx on soinut Flow-fiilistelyissä läpi kesän – ja vielä entistä enemmän superin keikan jälkeen. Mun lemppareihin lukeutuu muun muassa vanhat klassikot Crystalised, Islands ja Angels sekä uusimman levyn kaikki biisit.

3. Dua Lipa – New Rules
Dua Lipa veti viime vuoden Flowssa jäätävän hyvän keikan, jonka jälkeen oon kuunnellut hänen tuotantoaan repeatilla. Tämä uusin sinkku lukeutuu ehdottomasti mun lemppareihin.

IMG_7910
IMG_7972

Paras paikka:
Riippumatto vanhempien takapihalla.

Paras aktiviteetti x 3:
1. Riippumatossa makoilu.
One word: love. (Ks. ylempi kohta.)

2. Ulkona syöminen.
Kesällä parasta on käyttää kaikki ylimääräiset ropposet ulkona syömiseen ja terassien penkkien kuluttamiseen.

3. Helsinki-hengailu.
Tänä kesänä vietin entistä enemmän aikaa Helsingissä ja rakkauteni kaupunkia kohtaan kasvoi uusiin sfääreihin. Pakko päästä vielä joskus kokemaan Kesähesa!

IMG_7918
thumb_IMG_7954_1024-side
IMG_7906

Paras hetki x 3:
1. Auringonlaskun ihastelu kavereiden kanssa laiturin nokassa juhannusyönä.
Tämän vuoden juhannus oli kokonaisuudessaan erityisen onnistunut, mutta parhaiten jäi mieleen juhannusöinen hetki, jolloin kokoonnuttiin kavereiden kanssa laiturin nokkaan itse tehdyt drinkit kätösissä ihastelemaan laskevaa aurinkoa. Auringonlasku oli tämän kesän kaunein, mutta sitäkin paremmin mieleen on jäänyt se onnellisuuden tunne, kun hoilattiin kavereiden kanssa Hittiputkea Päijänteen rannalla kauniissa maisemissa.

2. The xx:n keikka Flowssa.
Ilmaisin rakkauteni sekä tapahtumaa että bändiä kohtaan jo aiemmin, mutta nämä kaksi yhdistettynä = <3. Kylmät väreet koko keikan.

3. Se hetki, kun loma alkoi.
Nyt se loma on jo ohi. Ja se kesti vaan viikon. Mutta silti se tuntui niin ihanalta ja olo oli kevyt. Voisin lomailla useamminkin. :-D

2 kommenttia