FARKKUTAKKINEN TYTTÖ

IMG_8696
IMG_8704
thumb_IMG_8712_1024-side
IMG_8695
IMG_8729
IMG_8708

farkkutakki Stradivarius // college Sofie Schnoor // housut River Island // kipparilakki H&M // laukku 3.1. Phillip Lim // kengät Vagabond

Nyt on aika postailla ensimmäiset asukuvat tänne blogin puolelle. Kuvissa näkyvään farkkutakkiin liittyy itse asiassa hupaisa tarina. Löysin takin vuoden vaihteessa Barcelonan reissulta ja en tietysti voinut ottaa sitä heti käyttöön, kun lämpöasteet olivat Suomessa vielä miinuksen puolella. Päätin kuitenkin pari viikkoa reissun jälkeen mallailla takkia päälleni, kun odotin malttamattomana kevään tuloa. Vetäisin farkkutakin päälleni ja huomasin, että siihen oli jäänyt hälytin. Olin siis raahannut takin Espanjasta Suomeen hälytin hihassa, great job. Yritin vetää hälytintä irti, mutta lopulta en uskaltanut riuhtoa sitä liian kovaa, ettei takki vaurioituisi siinä samalla. Mietin hetken, mitä tehdä, kun Suomesta ei Stradivariusta löydy ja olin jo luovuttamassa koko asian suhteen. Onneksi mulla oli kuitti edelleen tallessa ja päätin vielä viimeisenä oljenkortena suunnata saman konsernin omistamaan liikkeeseen, jossa hälytin onnekseni suostuttiin poistamaan. Note to self: tsekkaa aina, että hälyttimet on muistettu poistaa ennen kuin pakkaat ostokset matkalaukkuun.

Onneksi sain takin pelastettua, sillä se on pelastanut mut menneen kesän aikana useilta asukriiseiltä. Uskon, että tuun käyttämään takkia vielä pitkälle syksyyn neuleiden kaverina. Oon itse asiassa haaveillut myös valkoisesta, mustasta tai vaaleanpunaisesta farkkutakista, mutta ehkä takkihaaveet saavat tällä kertaa jäädä odottelemaan ensi kevättä.

Tämä viikonloppu on sujunut rennoissa tunnelmissa. Eilen hengailin koko päivän kotikotona landella äitini kanssa, ihanan rentouttavaa päästä kaupungin hulinaa pakoon. Tämän päivän agendana on puolestaan hoitaa kaikki kouluhommat ajan tasalle. Ensimmäinen viikko tästä lukuvuodesta takana ja hommaa riittää jo vaikka muille jakaa, huh!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja