ASIOITA, JOITA RAKASTAN SYKSYSSÄ

IMG_0079
thumb_IMG_0070_1024-side

Syyskuu taittuu parin päivän päästä lokakuun puolelle ja syksy tekee kunnolla tuloaan. Mua se ei oikeastaan haittaa ollenkaan, koska syksy on ehdottomasti kesän jälkeen mun lempivuodenaika. Ajattelinkin listata asioita, joita rakastan eniten syksyssä.

IMG_0071
IMG_0110
IMG_0082

♥ Uuden alku. Oli kivaa palata takaisin opiskeluiden pariin, kun kesän jälkeen akut olivat täynnä ja into oppia uutta huipussaan. Syksyllä voi aloittaa uuden harrastuksen, kuten mäkin tänä vuonna päätin syksyn tullen jatkaa bloggaamista vuosien jälkeen. Tuntuu, että syksyllä on muutenkin aina motivoituneempi kaikilla elämän osa-alueilla. On esimerkiksi helppo palata kesän jälkeen ruotuun ruokavalion ja liikkumisen suhteen ja panostaa enemmän omaan hyvinvointiin. Itse oonkin tänä syksynä ottanut itseäni niskasta kiinni urheilun suhteen ja pikku hiljaa palailen takaisin normaaliin treenirytmiin.

♥ Tunnelmalliset koti-illat. Oon aikamoinen kotihiiri ja viihdyn kotona kaikkina vuodenaikoina. Syksyisin kotoilu on kuitenkin parasta, kun ulkona alkaa ilmat viilenemään ja vesipisarat ropisee ikkunaan. On ihanaa sytyttää kynttilät ja kääriytyä peiton alle viettämään sarjamaratoneja hyvällä omatunnolla.

IMG_0073
thumb_IMG_0102_1024-side
IMG_0104

♥ Kerrospukeutuminen. Musta tuntuu, että syksy on kaikista otollisinta aikaa pukeutumiselle, kun ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Kesän jälkeen on ihana kaivaa kaikki neuleet kaapin perältä ja vetää bootsit pitkästä aikaa jalkoihin.

♥ Ruska. Rakastan syksyn värejä. On ihanaa seurata, miten puiden lehdet muuttuu pikku hiljaa upeaksi väriloistoksi ennen kuin putoavat maahan. Muistan edelleen, kuinka pienenä keräsin kotipihalta värikkäitä lehtiä talteen, kun ne oli musta niin siistejä (vaahteran lehdet oli mun lemppareita).

♥ Syysruoat. Syksyn tullen alkaa tehdä mieli kunnon kotiruokaa. Omassa keittiössäni valmistuu esimerkiksi erilaisia keittoja ja laatikoita. Rakastan myös sieniä, mutta totta puhuen en ole vielä itse uskaltautunut kokkailemaan sienistä mitään. :-D Tänäkin vuonna oon kuitenkin jo päässyt nauttimaan sienistä useampaan otteeseen.

IMG_0080
IMG_0088
IMG_0064

Mikä teidän mielestä on parasta syksyssä?

Ei kommentteja