41 NELIÖTÄ RAKKAUTTA

Oon asunut mun nykyisessä kämpässä parin vuoden ajan ja oon viihtynyt todella hyvin. Loistava sijainti, paljon neliöitä, suuret ikkunat, vanhat ikkunalaudat, parkettilattia ja valkoiset pinnat. Näitä asioita rakastan mun yksiössä, josta on muodostunut mulle tosi tärkeä paikka. Vietän paljon aikaa kotona, joten mulle on tärkeää, että viihdyn kämpässäni hyvin. Onneksi oon onnistunut luomaan tästä asunnosta paikan, joka tuntuu kodilta isolla koolla.

IMG_8755
IMG_8793
IMG_8798
thumb_IMG_8764_1024-side
IMG_8803
IMG_8779
IMG_8808

Lempparijuttuni sisustuksessa just nyt:

♥ Pellava. Tällä hetkellä pellavaa löytyy mun kotoa aivan liian vähän. Oon kuitenkin ihastellut pellavaa muiden kodeissa ja haaveilen etenkin pellavalakanoista, joihin voisin kääriytyä aina illan tullen.

♥ Pastellit tehostevärinä. Rakastan vaaleita, luonnonläheisiä sävyjä sisutuksessa ja mun kämpässä onkin paljon valkoista ja harmaata. Tykkään kuitenkin maustaa kodin väripalettia jollain tehostevärillä ja pastellit ovat tällä hetkellä mun lemppareita. Omassa kodissani olen lisännyt sisustukseen vaaleanpunaista pienillä yksityiskohdilla, kuten vilteillä, koristetyynyillä ja astioilla.

♥ Julisteet. Julisteita on näkynyt viime vuosien aikana joka paikassa, mutta mä rakastan erilaisia julisteita edelleen. Mun seiniltä löytyykin useita julisteita kehystettynä ja muutama uusikin on tällä hetkellä ostoslistalla.

♥ Kaktukset. Kaikki mut tuntevat tietävät, että kasvit kuolee mun hoivissa lähes poikkeuksetta. Oon jopa onnistunut tappamaan pari kaktusta aiemmin. En siis kuvailisi itseäni viherpeukaloksi. Onneksi nyt oon kuitenkin löytänyt yhteisen sävelen pienen kaktukseni kanssa ja se on säilynyt elossa jo useamman kuukauden. Tällä hetkellä haaveilen isommasta kaktuksesta sohvan nurkkaan.

♥ Puun sävyt sisustuksessa. Tätä en olisi uskonut sanovani vielä pari vuotta sitten, kun kaiken piti olla valkoista. Nyt oon kuitenkin tykästynyt puun sävyjen sekoittamisesta sisutukseen. Edelleenkään en lämpeä pyökille, mutta etenkin vaaleampi koivu iskee kovaa.

Mitkä jutut iskee teihin just nyt sisustuksessa parhaiten?

2 kommenttia