10 FACTS ABOUT ME

Mietin, mikä olisi paras tapa tutustua täällä ruudun takana kirjoittelevaan tyyppiin ja päätin, että potkaistaan blogi käyntiin perinteisellä faktapläjäyksellä.

IMG_7724
IMG_7706

1. Oon pitänyt aikaisemmin blogia vaihto-oppilasvuoteni aikana Briteissä ja rakastuin silloin kirjoitteluun ja kuvailuun sen verran lujaa, että nyt oli pakko pistää blogi pystyyn.

 2. Oon markkinoinnin pääaineopiskelija Turun kauppakorkeakoulussa. Senkin takia sisällöntuottaminen ja some ovat lähellä mun sydäntäni. Opiskeluissani olen edennyt toiselle vuodelle eli aika monta vuotta opiskelua on vielä edessäpäin. Tulevaisuudessa tarkoituksena on oppia paljon lisää markkinoinnin maailmasta. Lisäksi suunnittelen lähteväni vuoden kuluttua vaihtoon helpottamaan ikuista kaukokaipuutani.

3. Kuten aikaisempi fakta jo paljastaa, rakastan matkustelua ja etenkin kaupunkilomia. En ole kuitenkaan vielä päässyt Eurooppaa pidemmälle, joten toivon, että pääsisin viettämään vaihto-oppilasvuotta tulevaisuudessa esimerkiksi Aasiaan. Lisäksi haaveissa ovat Pariisi, New York, Los Angeles ja Australia.

4. Matkustelun lisäksi rakastan viettää vapaa-aikaani ystävien ja hyvän ruoan parissa. Viihdyn hyvin kotona ja näin syksyn tullen parasta onkin kotihengailu Netflixiä katsellen.

IMG_7698
IMG_7712

5. Äskeiseen faktaan viitaten mun lempiruokiini lukeutuu erilaiset pizzat ja pastat. (Välttelen gluteenia, mutta mun mielestä gluteenittomat versiot on ihan yhtä hyviä!) Lempijuomiani ovat puolestaan Aperol Spritz ja kylmä valkkari – etenkin kesäaikaan. Okei, pakko myöntää, että kylmä kokis on myös aika jees.

6. Ja herkkulinjalla jatketaan edelleen... Tykkään paljon enemmän suolaisista herkuista kuin makeista. Mut löytää harvemmin karkkihyllyltä, mutta limu-sipsi-dippi -yhdistelmää on vaikea vastustaa.

7. Mun unelmaduunissa yhdistyisi muoti ja kauneus sekä kaupallinen ala. Tällä hetkellä unelmani on, että pääsisin valmistuttuani markkinointihommiin johonkin innovatiiviseen yritykseen vaatetus- tai kauneusalalla.

8. Jos pitäisi kertoa kolme adjektiivia, jotka kuvailee mua, sanoisin, että oon iloinen, tunnollinen ja sopivasti hullu.

IMG_7720
IMG_7703

9. Oon sekä luoteeltani että ulkonäöltäni ihan kaksoisolento mun äidistä. Nauretaan aina sille, miten samanlainen maku meillä on ja miten samalla tavalla reagoidaan asioihin. Oon myös "muutaman" kerran kuullut kavereiltani, että ei ole vaikeaa tunnistaa, kenen äiti on kyseessä, kun tapaa mun äidin ensi kertaa.

10. Vimppana faktana voisin kertoa, että mulla on ihana pikkusisko nimeltä Pinja. Meillä on kaks vuotta ikäeroa ja ollaan tosi läheisiä.

Näiden faktojen siivittämänä toivotan sut tervetulleeksi mun blogiin. Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin!

Ei kommentteja