Featured Slider

SYYSKUULUMISIA

IMG_3496

Tämä viikko alkoi nihkeästi, sillä jouduin viettämään maanantain sängyn pohjalla. Syysflunssa kiusasi mua jo viime viikolla, mutta viikonlopun rientojen jälkeen oli pakko myöntää tappioni ja aloittaa viikko levolla. Onneksi mulla ei ollut maanantaina koulua tai töitäkään – pystyin jäämään rauhassa peiton alle ja viettämään päivän Netflix kaverina.

Nyt oon kuitenkin jo päässyt lähestulkoon takaisin elävien kirjoihin. Ikävä nuha vaivaa vieläkin ja sen takia olo on hieman vetämätön, mutta eikohän pian ala helpottaa. Eilen illalla pääsin viimein katsomaan hehkutetun A Star Is Born -leffan, joka mun piti käydä katsomassa jo sunnuntaina. Siirsimme kuitenkin flunssani vuoksi leffaillan parilla päivällä eteenpäin. Tykkäsin leffasta todella paljon ja tirautin muutaman kyyneleenkin. Leffa oli todella koskettava ja sekä Bradley Cooperin että Lady Gagan roolisuoritukset olivat todellakin vertaansa vailla. Eilisen illan vietinkin leffan soundtrackia kuunnellen. Etenkin Shallow on soinut repeatilla.

Tänään aloitin aamuni puolestaan ystäväni kanssa Powaun aamupalalla. Kävin testaamassa paikan brekun ensimmäistä kertaa ja valitsin settiini tuorepuuron, kasvisomeletin, fetatoastin sekä kylmäpuristetun mehun. Tykkäsin etenkin omeletista ja toastista, joten aion ehdottomasti käydä herkuttelemassa brekulla myöhemminkin. Haluaisin testata vielä ainakin matchapannukakkuja ja smoothie bowleja, nam!

Tällä hetkellä mun mielessä pyörii kouluhommat. Totta puhuen mun pitäisi nimittäin tälläkin hetkellä lukea tenttiin, jonka varasin sunnuntaille, mutta tässähän sitä kirjoitellaan mielummin blogipostausta. Täytyy kuitenkin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja palata kirjojen pariin, jotta saan tentin hoidettua alta pois kunnialla. Wish me luck!

Ihanaa loppuviikkoa!

VIIKONLOPPUNA

IMG_2759

Tänä viikonloppuna aion...

...tehdä suursiivouksen. Tämän kohdan aion itse asiassa ruksia to do -listaltani jo tänään. Oon elänyt viime viikot enemmän tai vähemmän kaaoksessa, sillä muut menot ovat ohittaneet siivoamisen. Nyt on kuitenkin aika laittaa kämppä kuntoon ja kaapit järjestykseen. Ehkä ajatuskin juoksee paremmin, kun kaikki on paikoillaan.

...herkutella brunssilla perheen kanssa. Kokoonnumme nimittäin lauantaina koko perheen kesken brunssille pitkästä aikaa. Aiemmin kävimme brunsseilla useamminkin, mutta nyt viimeisimmästä yhteisestä brunssihetkestä taitaa olla jo ainakin vuosi. Odotan innolla kaikkia ihania brunssiherkkuja (hedelmä- ja jälkkäripöydät ovat mun lemppareita) ja perheen yhteistä aikaa.

...juhlistaa siskoni ja hänen poikaystävänsä tupareita. Mulla ei tosin ole vielä aavistustakaan, mitä pukisin kemuihin päälleni – voi olla, että lainaan jotain siskoni kaapista.

...ihastella viimeisiä ruskan värejä luonnossa. Lehdet alkavat kovaa vauhtia putoilla puista, mutta kunpa väriloisto kestäisi vielä ainakin tämän viikonlopun. Ajattelin nimittäin suunnata sunnuntaina Ruissaloon nauttimaan kauniista syysmaisemista.

IMG_2697

...hoitaa koulujuttuja alta pois. Oon saanut tällä viikolla hoidettua jo useampia koulujuttuja, jotka ovat stressanneet mua pidempään. Tänä viikonloppuna aion aloittaa yhden isomman projektin, jonka palautus on joulukuun alussa – ajattelin kerrankin olla fiksu ja jakaa työtaakkaa useammalle viikolle. Viikonloppuna pitäisi myös lukea tenttiin, joka on vuorossa ensi viikon tiistaina.

...kirjoittaa blogitekstejä varastoon. Mulla on itse asiassa useampikin teksti tällä hetkellä työn alla, joten haluaisin viikonloppuna paneutua kunnolla kirjoittamiseen. Pohdinnat ja pidemmät postaukset vaativat usein hieman enemmän aikaa – annan niiden hautua kirjoittamisen jälkeen ja palaan viimeistelemään tekstejä useampaan otteeseen. Toivottavasti pian saisin tekstit valmiiksi, jotta voisin julkaista pitkästä aikaa hieman syvällisempiäkin kirjoituksia.

...käydä pitkästä aikaa leffassa. En malta odottaa, että pääsen viimein katsomaan hehkutetun A Star Is Born -leffan, jota tähdittävät Lady Gaga ja Bradley Cooper (*sydänsilmäemoji*). Oon kuullut leffasta pelkästään hyvää, joten odotukseni ovat to-del-la korkealla.

Mitä te aiotte puuhailla tänä viikonloppuna?

ASUHAASTE: 1 MEKKO, 3 ASUA – HEILUVAT HELMAT JA LIERIHATTU

IMG_3163

Asuhaasteen asujen esittely venähti kiireiden vuoksi useammalle viikolle, mutta viimein on aika esitellä haasteen viimeinen asu (aikaisemmat asut löydät täältä ja täältä). Tällä kertaa yhdistin kukkamekon naisellisemmin neuletakkiin, korkoihin ja lierihattuun. Tämä asu eroaa tyyliltään asuhaasteen muista asuista, sillä yleensä tykkään rikkoa naisellista kokonaisuutta jollakin rouheammalla elementillä. Tämäkin asu olisi näyttänyt aika erilaiselta esimerkiksi maihareiden kanssa puettuna. Tällä kertaa halusin kuitenkin valita naisellisemman linjan asusteissakin.

Valitsen harvoin korolliset kengät matalien sijaan, sillä oon kenkien suhteen todella mukavuudenahaluinen. Jalkani eivät ole tottuneet korkoihin ja näin ollen ne alkavat kipuilla alta aikayksikön, jos oon liikkeellä korkojen kanssa. On kuitenkin harmi, että kivat korkonilkkurini pääsevät käyttöön vain muutamia kertoja vuodessa ja jäävät muuten kenkäkaappiini pölyttymään. Tänä syksynä voisinkin yrittää tsempata ja vetää korot jalkaan entistä useammin.

IMG_3166

Neuletakki, mekko ja lierihattu H&M // Kengät New Look // laukku 3.1. Phillip Lim

Ihanaa alkavaa viikkoa!