VUOSI BLOGGAAMISTA TAKANA – MILTÄ NYT TUNTUU?

IMG_0064

Huh, miten nopeasti vuosi blogin parissa onkaan vierähtänyt. Tuntuu, että juuri äsken vasta pyörittelin ajatusta blogin avaamisesta ja nyt oonkin kirjoitellut tänne jo vuoden ajan. Oon todella iloinen, että päätin vuosi sitten kerätä rohkeuteni ja pistää oman blogin pystyyn. Tämä blogi on antanut mulle niin paljon. Oon löytänyt harrastuksen, jossa pääsen toteuttamaan luovuuttani ja harjoittelemaan taitoja, joissa oon halunnut aina kehittyä.

Oon oppinut kuluneen vuoden aikana paljon. Selailin tällä viikolla ensimmäisiä postauksiani ja kriittiselläkin silmällä tarkasteltuna oli ilo todeta, että ainakin valokuvien suhteen oon kehittynyt jo vuoden aikana roimasti. Nautin koko ajan enemmän ja enemmän valokuvaamisesta ja toivon, että seuraavan vuoden aikana osaamiseni vähintään tuplaantuu. Tämän postauksen kuvituksena löytyykin iso läjä kuvia blogin ensimmäiseltä vuodelta – ne kertovat kuluneesta vuodesta enemmän kuin tuhat sanaa.

IMG_0588
IMG_0784
IMG_1210
iceland1.8
iceland1.32
IMG_3687

Vaikka kesäkuukaudet ovatkin olleet hiljaisempia blogin puolella, on mulla edelleen vahva palo kirjoitella ajatuksiani tänne blogin puolelle. Tästä on muodostunut mulle todella tärkeä kanava hyödyntää luovuuttani ja kirjoitella ajatuksiani auki. Mulla on paljon ideoita syksyn varalle, joten toivon, että tekin jatkatte matkassa mukana vielä seuraavankin vuoden ajan. Luvassa on ainakin syysasuja, kauneusjuttuja, reseptejä ja pitkästä aikaa myös syvällisempiä pohdintoja.

Näin vuoden bloggaamisen jälkeen otan mielelläni myös vastaan risuja ja ruusuja kommenttiboksin puolella. Olisi kiva kuulla, mistä jutuista tykkäätte eniten ja mistä vähiten. Kertokaa ihmeessä myös, mistä aiheista haluaisitte lukea tulevaisuudessa – otan nimittäin mielelläni vastaan postaustoiveita tulevaisuuden varalle.

IMG_5702
IMG_7090
IMG_7513
IMG_7806
IMG_8936
IMG_6899
IMG_0109
IMG_1019
IMG_0672
IMG_3909
IMG_4203
IMG_5386
IMG_4960
IMG_5351
IMG_6926

Lopuksi on pakko kiittää teitä siitä, että käytte lukemassa mun juttuja! Se merkitsee mulle enemmän kuin tiedättekään.

Iso KIITOS! 

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia ja hyvää tekstiä, ihana kokonaisuus tää sun blogi. ��

  VastaaPoista
 2. Blogi saa hyvälle mielelle! Jatkan ehdottomasti lukijana myös jatkossa. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Tavoitteeni onkin pitää blogi "hyvän mielen paikkana" :)

   Poista