VIIME VIIKON KOHOKOHDAT

IMG_0182

♥ Ostin tiistaina lentoliput Rovaniemelle. Suuntaan talvella ensimmäistä kertaa ikinä (!) Lappiin moikkaamaan ystävääni. Oon niin innoissani, sillä Lapin reissu on ollut jo pitkään haaveissani. Tarkoituksena olisi ainakin viettää aikaa ystäväni kanssa, ihailla talvimaisemia sekä silitellä hyskyja ja poroja.

♥ Nautin monista hitaista aamuista. Kirjoittelin jo aikaisemmin blogiin, että otin ensimmäisen arkiviikon normaalia rennommin – nukuin hieman pidempään ja nautin aamiasta rauhassa ennen päivän askareita. Se teki niin hyvää!

♥ Tilasin pitkästä aikaa uusia treenivaatteita. Kerroinkin jo lauantain postauksessa, että aloitan tänään uudella salilla. Päätin, että ansaitsen uuden salijäsenyyden ja syksyn kunniaksi myös uusia treenivaatteita, jotka motivoivat treenaamaan ahkerammin. Monet vanhat treenivaatteeni alkavat olla jo niin kulahtaneita, että pieni päivitys tekee hyvää muutenkin. En malta odottaa, että tilaukseni saapuu ja pääsen vetämään uudet trikoot jalkaan!

♥ Vietin torstaina ihanan päivän siskoni kanssa. Aloitimme päivän brunssilla mun luona, jonka jälkeen suuntasimme keskustaan kirppiskierrokselle. Kirppiksiltä ei tarttunut mitään mukaan, mutta päivä oli silti onnistunut. Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa kiireettömästi aikaa siskon kanssa.

IMG_0198

♥ Kävimme ystäväni kanssa torstaina iltakävelyllä omakotitaloalueella ja ihastuin ihmisten tapaan laittaa omenoita tarjolle ohikulkijoille. Nappasin pari omenaa nälissäni matkaan ja ai että, ne olivat maukkaimpia omenoita pitkään aikaan!

♥ Suuntasimme lauantaina parin ystäväni kanssa pitkästä aikaa kunnolla ulkoilemaan. Pakkasimme eväät mukaan ja ajoimme Kurjenrahkan kansallispuistoon, jossa kiersimme Savojärven kierroksen. Olo oli ulkona liikkumisen ansiosta ihanan rentoutunut koko loppuillan ja uni tuli nopeammin kuin aikoihin.

♥ Katsoin joka ilta Gossip Girliä ennen nukkumaanmenoa. Oon katsonut sarjan kaikki tuotantokaudet läpi jo monta kertaa aikaisemminkin, mutta pakko myöntää, että oon taas kerran niiiin koukussa. Gossip Girl on ehdottomasti yksi all time favorite -sarjoistani.

♥ Aloitin sunnuntaiaamuni aamiaistreffeillä ystäväni kanssa. Fazer Cafén aamupala yllätti mut iloisesti, joten sinne täytyy suunnata tulevaisuudessa uudestaankin. Oma settini koostui chai latesta, chiapuurosta, gluteenittomasta juustosämpylästä sekä hedelmistä ja marjoista, nam!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja