VIIKONLOPUN SUUNNITELMAT

IMG_0457

♥ Lauantaiaamuni alkoi kampaamon penkissä. Laitoin eilen illalla Instagram-tarinaani kyselyn hiusteni kohtalosta, sillä en osannut itse päättää long bobin ja pidempien hiuksien välillä. Päädyin lopulta long bobiin, sillä kaipasin vaihtelua. Long bob sai myös ryökälevoiton äänestyksessä, sillä jopa 86 prosenttia äänestäneistä oli lyhyempien hiusten kannalla. Nyt on ihanan freesi olo, kun tyvikasvu on piilossa ja latvat siistitty!

♥ Tämä ja huominen päivä kuluvat pitkälti tenttikirjojen parissa. Kävin viime sunnuntaina tenttimässä rästiin jääneen työoikeuden kurssin, huomenna on puolestaan vero-oikeuden vuoro. Sitten onkin kaikki rästihommat suoritettu, huh!

♥ Tänään illalla suuntaan kuitenkin pitkästä aikaa ystävieni kanssa Turun yöelämään. Ensin vuorossa on ystäväpariskuntani tuparit, joista siirryn toisiin juhliin ystäväni kolmekymppisille. Tulee varmasti mielettömän kiva ilta!

IMG_0443-side

♥ Huomenna olisi tarkoitus myös kuvata pari asua, sillä ensi viikolla aion julkaista ensimmäisen asuhaasteeni täällä blogin puolella, jännää! Kysyin hiljattain Instagramissa, kiinnostaisiko teitä 1 mekko, 3 asua -haaste ja moni innostui ideasta. Ensi viikolla aionkin toteuttaa haasteen ja julkaista kolme erilaista (syksyyn sopivaa) asua lempikesämekkoni ympärille.

♥ Pyhitän sunnuntai-illat usein rentoutumiselle ja huomenna illalla ajattelinkin sytyttää kynttilät, laittaa kasvonaamion ja rentoutua äänikirjan parissa. Aion myös katsoa ensimmäisen Tanssii tähtien kanssa -liven, sillä se on yksi harvoista ohjelmista, joita vielä seuraan telkkarista. Sounds pretty good, right?!

IMG_0456
IMG_0442-side


Farkkutakki Weekday // Neule Cubus // Hame Vero Moda // Tennarit Topshop // Hiusdonitsi Lindex // Laukku Rebecca MinkoffMitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

Ei kommentteja