SYKSY SAA TULLA

IMG_8765

Heräsin eilen aamulla vesipisaroiden ropinaan. Yön aikana oli tullut syksy. Elokuu vaihtui syyskuuksi. Syksy tuntuu aika ihanalta. Se on lempivuodenaikani monestakin syystä. Sydän on täynnä ihania kesämuistoja, mutta mieli on avoinna syksyn uusille haasteille. Arki palaa kesän epäsäännöllisen rytmin jälkeen raiteilleen. On aika palata opiskeluiden pariin ja kaivaa tenttikirjat esiin. Samalla voi tsempata unirytmin ja säännöllisen urheilun kanssa. Ehtii taas kokata kotonakin jatkuvan ulkona syömisen sijaan. Tämä kaikki tuntuu just nyt tosi hyvältä.

IMG_8771

Tämä syksy tuntuu myös jollain tavalla erilaiselta kuin ennen. Viimeinkin tuntuu, että oon oikeesti löytänyt oman polkuni, jota oon etsinyt viimeiset pari vuotta. Tiedän tarkalleen, mitä toivon tulevaisuudelta ja se tuntuu ihanalta. Syksyllä on tiedossa uusia haasteita, jotka askel askeleelta johtavat kohti unelmaani. Polku saattaa vielä muuttua matkan varrella, mutta just nyt se tuntuu selkeämmältä kuin aikoihin. Odotan innolla, että pääsen syksyllä kulkemaan valitsemaani polkua eteenpäin – ehkä vielä pienin mutta varmoin askelin.

IMG_8774
IMG_8767-side

Tänä syksynä aion myös keskittyä omaan hyvinvointiini enemmän kuin ennen. Varaan aikaa rauhoittumiselle, jotta jaksan arkena keskittyä opiskeluun ja työntekoon. Opiskelun, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen ei ole aina helppoa, mutta se onnistuu, kun pitää kaiken balanssissa. Kesällä oon nauttinut täydestä kalenterista, mutta just nyt kaipaan kesän menojen vastapainoksi rentoja koti-iltoja ja rauhallisia hetkiä yksikseni. Syysillat sateen ropinaa kuunnellen tai kynttilän valossa kirjaa lukien kuulostavat paremmalta kuin aikoihin.

IMG_8768

Syksyllä aion keskittyä asioihin, jotka tekevät mut onnelliseksi. Yhdistää muhkean neuleen kesämekkoon ja maihareihin. Samoilla luonnon hiljaisuudessa ja ihastella ruskan väriloistoa. Vetää kumpparit jalkaan ja pomppia vesilätäköissä. Hörppiä kuumaa kaakaota viltin alla ja katsoa tunteja putkeen lempisarjojani. Lukea elämänkertoja ja inspiroitua niiden kasvutarinoista. Hymyillä poskilihakset turruksiin ja itkeä, jos itkettää.

Syksy saa tulla!

Ei kommentteja