MORNING THOUGHTS

IMG_9923

Tällä viikolla koitti paluu normaaliin arkeen, mutta viikko on kulunut silti leppoisissa meiningeissä. Annoin itselleni luvan ottaa tämän viikon rennommin, sillä kaipasin pientä rauhoittumista kesän jälkeen. Mulla ei ollut lainkaan kesälomaa, joten en ollut ehtinyt ladata kunnolla akkuja tulevaa lukuvuotta varten. Tällä viikolla sain kuitenkin nauttia paristakin vapaapäivästä, jotka tuntuivat erityisen hyvältä. Olo on nyt levännyt ja energinen. Tuntuu, että oon valmiina syksyn haasteisiin.

IMG_9918
IMG_9927-side

Opiskeluni ovat edenneet siihen pisteeseen, että yliopistolla ei tarvitse enää käydä päivittäin. Mulla on muutamia hassuja luentoja viikossa, mutta muuten voin opiskella esimerkiksi kotoa käsin. Otin tänä syksynä ensimmäistä kertaa pari etäkurssiakin. En ole koskaan nauttinut luennoilla istumisesta, joten etäkurssit tuntuvat kivalta vaihtelulta. Uskon, että opiskeluni on myös tehokkaampaa, kun voin itse valita missä ja milloin opiskelen. Hommia kannattaa tehdä silloin, kun motivaatio on korkeimmillaan.

Opiskelun lisäksi käyn syksylläkin pari kertaa viikossa töissä. Työt rytmittävät kivasti viikkoa ja tuovat kaivattua vaihtelua esseiden kirjoittamiseen ja tenttikirjojen lukemiseen. Töiden ja opiskelun yhdistäminen on välillä haastavaa, mutta loppujen lopuksi mielekkäästä työstä saa opiskeluunkin paljon energiaa.

IMG_9914

Opiskelun ja töiden ohella jää onneksi aikaa vapaa-ajallekin. Tämä on ensimmäinen syksy opiskelujen aloittamisen jälkeen, kun mulla on oikeasti enemmän vapaa-aikaakin ja voin keskittyä esimerkiksi ystävien näkemiseen ja harrastuksiini. Aloitan maanantaina uudella salilla ja keskiviikkona suuntaan monen vuoden tauon jälkeen tanssitunnille. Harrastuksistani tärkein on kuitenkin tämä blogi ja sen kirjoitteluun jää toivottavasti entistä enemmän aikaa. Ainakin tällä viikolla oon saanut vapaamman aikataulun myötä kirjoiteltua jo paljon postauksia luonnoksiin ja ideoita putkahtelee päähäni jatkuvasti. Syksy on selvästi saanut mielen virkeäksi – tästä on hyvä jatkaa!

IMG_9910-side

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja