KESÄN PARHAAT

IMG_9231

Kirjoittelin viime vuoden syyskuussa postauksen samalla otsikolla. Tuohon postaukseen on ollut ihana palata jälkikäteen, sillä se on täynnä kivoja kesämuistoja. Parasta bloggaamisessa onkin se, että voi palata vanhoihin kirjoituksiin vielä kuukausien tai vuosienkin päästä ja elää samat tunteet ja muistot uudestaan.

Halusin ehdottomasti tehdä samanlaisen listauksen tänäkin vuonna (ja itse asiassa lisäsin joukkoon muutaman kategorian lisää). Kulunut kesä jää varmasti monellakin tapaa vahvasti mieleeni. Ehdin tehdä kesällä vaikka ja mitä, joten rakkaat kesämuistot lämmittävät mieltäni pitkään. Myös poikkeuksellisen helteiset kelit tekivät kesästä unohtumattoman. Nyt voi rehellisesti todeta, että on ehtinyt nauttia kesästä tarpeeksi ja syksy on tervetullut.

IMG_9275
IMG_9339-side
IMG_9289

Paras jätskimaku:
Söin tänä kesänä harmittavan vähän jätskiä, mutta lemppareitani olivat Kolmen Kaverin Jäätelöt – etenkin pistaasi & pistaasi, nam!

Paras tapahtuma:
Tässä kohtaa täytyy uusiokäyttää sama vastaus kuin viime vuonna eli Flow Festival. Flow on vuodesta toiseen tapahtuma, joka kruunaa mun kesän täydellisesti. Tänä vuonna aavistelin jo etukäteen aikaisempien kokemusteni pohjalta, että viikonlopusta tulee kesäni kohokohta ja oikeassa olin. Flow-viikonloppu on aina täynnä naurua ja hulluttelua, hyvää musiikkia ja maukasta ruokaa. Nämä asiat tekivät tänäkin vuonna viikonlopusta ikimuistoisen.

IMG_9153-side

Paras ruoka:
Ruokahaluni ei ollut kuumuuden vuoksi huipussaan, joten söin pääasiassa salaatteja ja muuta kevyempää ruokaa. Kesän lemppariannos on kuitenkin ollut hieman epäterveellisempi vaihtoehto: Heineken Housen pizza. Kerkesin käydä Heineken Housen pizzoilla muutamaankin otteeseen kesän aikana ja ai että, ne ovat vaan niiin hyviä!

Paras drinkki:
Tänä kesänä en niinkään välittänyt drinkeistä, mutta kylmää valkoviiniä siemailin mielelläni lämpiminä kesäiltoina.

IMG_9232

Paras biisi x 3:
1. Cardi B – I Like It
Tämä biisi on mun salainen suosikki. Biisi on soinut paljon tänä kesänä ja se saa aina lanteet heilumaan. Mun ystävät aina nauraa mun räppäämistä, mutta pakko myöntää, että mun sisällä asuu pieni räppimimmi.

2. Lykke Li – Deep End
Oon kuunnellut Lykke Lin musiikkia jo vuosia, mutta uusin albumi iski muhun kovemmin kuin mikään aikaisemmista. Deep End on soinut levyn biiseistä ehkä eniten mun kuulokkeissa. Muita lemppareitani ovat So Sad So Sexy, Two Nights ja Sex Money Feelings Die.

3. Lxandra – Flicker
Tämän biisin löysin vasta loppukesästä, mutta se on soinut repeatilla viimeiset viikot ja ansaitsi ehdottomasti paikkansa tässä listauksessa. Lxandran musiikki on niin mun mieleen ja tämä biisi on tämän hetken ehdoton lemppari.

IMG_9335

Paras hellelook:
Tämän kesän helteissä pukeuduin lähes poikkeuksetta hulmuavaan kesämekkoon ja sandaaleihin. Aikaisempina vuosina kesävaatteet ovat jääneet harmittavan vähälle käytölle, mutta tänä vuonna jouduin jopa hankkimaan muutaman kesämekon lisää, sillä helteeseen sopivat vaatteeni olivat laskettavissa yhden käden sormilla. Onneksi kesämekot saavat lisää käyttöaikaa, kun ne yhdistää muhkeaan neuleeseen ja bootseihin.

Paras paikka:
Vietin mahdollisimman paljon aikaa ulkona, sillä säiden suosiessa oli pakko nauttia auringosta ja helteestä. Hengailin paljon esimerkiksi lähipuistoissa. Parhaaksi paikaksi valitsen kuitenkin Hangon, jossa vierailin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Hanko on ihan mielettömän söpö kesäkaupunki ja olisin viettänyt siellä mieluusti päivän sijaan parikin viikkoa nauttien helteistä. Hankoon on pakko päästä ensi kesänä uudestaan!

IMG_9269-side

Paras aktiviteetti x 3:
1. Puistohengailu
Kuten jo mainitsinkin, vietin paljon aikaa puistoissa. Kesällä on parasta pakata kimpsut ja kampsut kassiin ja suunnata lähipuistoon hengailemaan. Onneksi mun kodin lähettyvillä on kaksikin kivaa puistoa.

2. Koriksen pelailu
Alkukesästä innostuin ystäväni kanssa heittelemään korista muutamana arki-iltana. Helteiden iskettyä harrastus jäi (hiki virtasi muutenkin), mutta täytyykin viritellä kunnon korispelit vielä käyntiin ennen kuin ilmat viilenee.

3. Huvipuistossa hurvittelu
Ehdin tänä kesänä käydä kerran Linnanmäellä, mutta keskityimme lähinnä peleihin, sillä ystäväni ei ollut yhtä innostunut hurjista laitteista kuin minä. Hinkuni laitteisiin kasvoi kuitenkin reissun myötä entistäkin suuremmaksi. Mun on pakko päästä vielä tänä syksynä kunnolla hurvittelemaan ennen kuin huvipuistot suljetaan. Huvipuistot ja hattara yksinkertaisesti kuuluvat kesään!

Paras tuoksu:
Kesän paras tuoksu tulvi nenääni keskiaikaisilla markkinoilla paahdetuista manteleista. Turun keskiaikaiset markkinat ovat kuuluneet kesääni pienestä lähtien ja ehkä sen vuoksi tuo tuttu tuoksu onkin niin mieluinen.

IMG_9165

Paras hetki x 3:
1. Flow Festival -viikonloppu
Hehkutin kyseistä viikonloppua jo parhaan tapahtuman kohdalla, mutta olin koko viikonlopun niin onnellinen, että se on pakko nostaa esiin vielä tässäkin kategoriassa.

2. Juhannusyön auringonnousu
Vietimme juhannusta pienellä porukalla kaverini mökillä ja juhannusaaton juhlat venyivät pitkälle aamuyöhön. Ennen nukkumaanmenoa huomasimme, kuinka kauniilta rauhallinen meri näytti vaaleanpunaisen taivaan rinnalla. Ikuistin tuolloin kauneimman näkemäni auringonnousun puhelimeni kuva-arkistoihin. Mietin kuvanottohetkellä, miten kaunis Suomi onkaan. Sitä ei aina muista arvostaa tarpeeksi.

3. Kaikki hetket Helsingissä
Oon maininnut ennenkin, että rakastan Helsinkiä. Tänä kesänä rakkauteni kaupunkia kohtaan kasvoi entisestään. Kaikki Helsingissä vietetyt hetket olivat tämän kesän parhaimmistoa.

IMG_9234-side

College Weekday // hame Vero Moda // laukku Gina Tricot // tennarit Adidas

PS. Nämä ovat kesän lempparikuvani ja oon pantannut näitä johonkin "spesiaalimpaan" postaukseen. Tämä postaus oli kuitenkin rakkaine kesämuistoineen kuvien arvoinen. Näiden kuvien myötä on hyvä heittaa heipat kesälle viimeisen kerran!

2 kommenttia