IHANA GREEN HIPPO CAFÉ

IMG_9119

Vierailin kesän aikana useamman kerran Helsingissä ja lähes joka kerta päädyin herkuttelemaan Green Hippo Cafén brunssille. Tänään ajattelinkin vinkata tästä melko uudesta, suursuosion saavuttaneesta kahvilasta täällä bloginkin puolella. Jos paikka ei ole sulle vielä tuttu, suosittelen suuntaamaan sinne pikimmiten.

Green Hippo Café sijaitsee Helsingin Punavuoressa, lyhyen kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta. Oon itse vieraillut kahvilassa ainoastaan sunnuntaisin, jolloin siellä tarjoillaan brunssia. Brunssin saa koota muutamasta vaihtoehdosta ja se tarjoillaan pyynnöstä myös gluteenittomana. Oon itse valinnut joka kerta smoothie bowlin ja avokadoleivät, sillä ne ovat niiiin hyviä. Viime kerralla rakastuin myös suussa sulaviin lettuihin, jotka tarjoiltiin suklaakastikkeen ja mansikoiden kera, nam!

IMG_9124
IMG_9122

Listalta löytyy smoothie bowlien ja avokadoleipien lisäksi paljon muutakin – haluan itse testata tulevaisuudessa ainakin paikan salaatti- ja pastavalikoiman. Onko joku teistä jo käynyt Green Hippo Caféssa lounaalla? Mitä suosittelette?

IMG_9120

Green Hippo Café

Punavuorenkatu 2
00120 Helsinki

ma-pe 7.30-22
la 9-21
su 10-18

Ei kommentteja