ASUHAASTE: 1 MEKKO, 3 ASUA – KUKKAMEKKO JA PALJAAT SÄÄRET

IMG_2204

Lupasin lauantaina, että julkaisen tällä viikolla asuhaasteen ensimmäiset asut täällä blogin puolella. Päätin siis toteuttaa ensimmäisen asuhaasteeni lempimekkoni kanssa, jota käytin lukuisia kertoja kesän aikana. Kelien viilentyessä halusin haastaa itseni keksimään mekon ympärille kolme erilaista asua. Kesämekkoja voi nimittäin käyttää hyvin syksylläkin, kun ne yhdistää pehmoisiin kerroksiin.

IMG_2223
IMG_2203

Ensimmäinen asu koostui kukkamekosta, armytakista, kipparilakista ja maihareista. Tykkään kontrasteista pukeutumisessa, joten naisellisen kukkamekon yhdistäminen rouheampiin yksityiskohtiin toimii mielestäni hyvin. Tykästyin tähän asuun itse asiassa niin paljon, että vedin sen päälleni viime viikolla kahteen otteeseen.

Tässä asussa ei ehkä enää tällä viikolla tarkenisi (meinasin jäätyä tänään työmatkalla farkuissakin), mutta asuun voi helposti lisätä kerroksia. Ajattelin itse uusiokäyttää tätä asua vielä useampaan otteeseen syksyn aikana – ainakin vaalea neule ja paksut mustat sukkikset toimivat tämän lookin kanssa erityisen hyvin. Punainen huulipunakin piristäisi asua entisestään – itse kuitenkin unohdin sipaista punaa huulille, kun kuvasimme tämän asun.

IMG_2188

Armytakki Topshop // Mekko, kipparilakki ja vyölaukku H&M // Maiharit Dr. Martens

Mitä tykkäätte asuhaasteen ensimmäisestä lookista?

2 kommenttia